2777
2789

ما خونمون طبقه بالای خونه مامانمه .بعد پسرم و دخترم از پارک اومدن و رفتن خونه مامانم .بعد یه ساعت شوهرم اومده میگه با لحن بد و با بی ادبی که ببین مامانت دستامونو شسته .حالا همیشه از بیرون میان دیده مامانم خودش میره میشوره دستاشونو . منم گفتم حتما میشوره دیگه . بعد میگه اخه نه اینکه مثل تو شلخته است گفتم نکنه یادش رفته .آخه خیر سرش وسواس دارن .

منم با وجود اینکه همیشه کوتاه میومدم این بار کوتاه نیومدم و گفتم اگه ما کثیف و شلخته ایم برای چی موندی پیش ما برو پیش مامانت زندگی کن که تمیزه .حالا مامانش به زور راش میده  

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دوماد خونه بدی همین میشه دیگه شوهر من بود دهنش آسفالت بود نمیزاشتم نفس بکشه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
به دوماد خونه بدی همین میشه دیگه شوهر من بود دهنش آسفالت بود نمیزاشتم نفس بکشه 

خودمون ساختیم ولی خوب کمک اونام بود .میخواستن ویلایی بسازن گفتن شما هم بیاید با هم ساختیم یه طبقه هم برای پسرشون انداختن 

خودمون ساختیم ولی خوب کمک اونام بود .میخواستن ویلایی بسازن گفتن شما هم بیاید با هم ساختیم یه طبقه هم ...

یعنی زمین مال همسرتون هست یا فقط پول ساخت و دادین؟ 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
هر چی رو بدی بیشتر سوار میشن

میخچال بگم اون موقع که تو آب دماغت آویزون بود من بهترین لباسها رو داشتم و تمیزترین دختر خانواده بودیم .واقعا میگم ما هم سطح خانوادم بالا بود از اول و هم پول داشتیم .همه حسرت ما رو میخوردن . حالا آقا عکس بچگیهاشو دیدم از اینا که آب دماغش آویزونه. حالا برای من تمیز شدن .حیف که بچه دارم وگرنه میشستم. پسرم اومده بود وقتی بفهمه ناراحتم میاد هی بوسم میکنه ۳ سالشه .بعد می‌گفت به بابا چی گفتی 

هر دوش . به اندازه سهممو ن پول گذاشتیم 

اوکی پس نمیشه گفت ی طبقه بالای مامانتون زندگی می‌کنید این مدلی یعنی دوماد سر خونه شرایط شما میشه  شما همسایه مادرتون هستین... در هر حال اجازه نده به مادرت بی احترامی کنه جلوش وایساااااا ولی نه با جیغ با تحکم

اوکی پس نمیشه گفت ی طبقه بالای مامانتون زندگی می‌کنید این مدلی یعنی دوماد سر خونه شرایط شما میشه&nbs ...

منظرم این بود که بدونید چه جوری شده که این حرفو زده .اگه نمیگفتم سوال پیش میومد که چرا گفته مادرتون بشوره دستشونو 

الان کسی میدونه چیکار کنم .البته خودشم پشیمون شد و از اونجاییکه خوب بلده حرفشو عوض کنه داشت جمعش میکرد که منم گفتم بچه نیستم که نفهمم .میشناسمت . اگه کثیف و شلخته نمون باهام .چه طوری تحمل کردی پس . باورتون‌نمیشه با دو تا بچه خونم همیشه تمیزه .دخترم ۸ سالشه اتاقشو تمیز میکنه و از بچگی یادش دادم . چون خیر سرش باباش وسواس داشت و میومد اگه وسایلش زمین بود عصبی میشد . 

منم گفتم هر کی وسواس داره از همه کثیفتره