2777
2789
عنوان

تاحالا شده به کسی حسادت کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 39 پست
بله به کلیه کسانی که تحت تاثیر جبر جغرافیایی جوونیشون تباه نشده!

دقیقا زدی ب هدف .میگم اگه فضولی نیست شما چند سالتونه ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شاید تو زندگیم به یه نفرحسادت کردم اونم شوهر خاله همسرمه از هیچی صفر رسیده الان کارخونه داره ،آر ...

چرا بخندیم😕 

اصلا خنده دار نیس تلاش کنی راهش رو هم بلد باشی قطعا بهش میرسی

ن اونجور که از طرف بدم بیاد تو دلم بگم چرا اون من نه

یا مث بعضیا از حسادت پشت سرش بد بگم یا بی محلی کنم اصلااااا 

فقط شرایط و چیزایی که خودم دوست دارم ببینم کسی داره خیلی خوشحال میشم و غبطه میخورم ته دلم چون من اونطور نیستم یکم ناراحت میشم 

اسمش حسادت نیست هست؟ 

همه دنیا منهای خاورمیانه و کوبا؟😅

همه اون دسته ای جبر جغرافیایی بهترین روزهای عمرشون رو خراب نکرد 

همه جوونای حوزه شینگن

همه اونایی که تو کشور فرصت ها بدنیا اومدن 

همه اونایی که تو کشورهای قدرت اول اسیا بدنیا اومدن

و خیلیای دیگه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
خواهش میکنم  بلانسبت  ۲۳ساله‌م

جدی فکر میکردم بزرگتر باشی 😁

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
جدی فکر میکردم بزرگتر باشی 😁

حمل بر خود ستایی نباشه اینجا همه فکر میکنن من پا به سن گذاشتم یا حداقل ۳۲-۳سالمه  

چقد از خودم تعریف کردم 

پزو.نباشیم#  

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
درکت میکنم منم تو شرایط تو بودم سعی کن اول از همه ببینی چی داری که اون نداره بعد از اونم اینو با خ ...

آره واقعا آدم از زندگی کسی خبر نداره ولی الان خواهرشوهر من اصلا هیچ کاری نمیکنه من خیلی جاها کار کردم همه جا خودم میرم اون ولی شوهرش همه جا میبره همه چی میخره واقعا هیچ کاری از دستش بر نمیاد خدایی اگر به لیاقت وانصاف بود این دنیا من باید از اون وضعم بهتر بود

حمل بر خود ستایی نباشه اینجا همه فکر میکنن من پا به سن گذاشتم یا حداقل ۳۲-۳سالمه   &nbs ...

منم همین فکرو میکردم 😁یا حداقل ۲۶ سالو انتظار داشتم .پزو نیستی خیالت راحت 

شایدباورنکنی اما اصلا به هیج کس حسادت نمیکنم نه اینکه خودم بی عیب ونقص باشم ها نه درکل به این جمله معتقدم ک ک اگ کسی چه پولدارباشه چه بی پول به من هیچی نمیرسه...هرکسی توزندگی داره مسیری متفاوت روطی میکنه باهدف های مختلف من کلا سعی میکنم انرژیم رو برای حسرت خوردن زندگی دیگران به هدرندم درعوضش سعی میکنم ک بهترین ورژن ازنوع خودم باشم تابتونم ب هدف هام برسم