بچه ها من دارم خیلی سعی میکنم این حس لعنتی رو بزارم کنار ولی گاهی نمیتونم همه جای زندگیم میلنگه به خواهرشوهرم خیلی حسادت میکنم چون هم شوهرش پولداره هم خیلی احترامشو داره ولی من هم بهم بی احترامی شده هم همیشه خدا بی پول
آره واقعا آدم از زندگی کسی خبر نداره ولی الان خواهرشوهر من اصلا هیچ کاری نمیکنه من خیلی جاها کار کرد ...
من درکت میکنم و این مدل حسادتا سرزنش نداره وقتی از روی حسادت ازاری به طرف نمیرسونی .به نظر من هر ادمی حق داره بخواد دنیا باهاش عادلانه رفتار کنه و وقتی اینطوری نشه سرخورده میشه و حسادت یا بهتره بگیم غبطه اینجور مواقع طبیعیه
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
شایدباورنکنی اما اصلا به هیج کس حسادت نمیکنم نه اینکه خودم بی عیب ونقص باشم ها نه درکل به این جمله م ...
اگر دست آدم یه کاری بر بیاد خیلی خوب میشه من امسال خواستم برم سر کار کار باشرایط من نبود خودمم سرمایه ندارم مامانم انگشترشو فروخت داد من لباس خریدم اینترنتی بفروشم اونم نشد