2777
2789
عنوان

جوش های بدن دختر در شرف ازدواج

3336 بازدید | 29 پست

سلام دوستای گلم

من ۲۴ سالمه با یکی حرف میزنم که خیلی دوسش دارم کم مونده ازدواج کنیم

منتها یه مساله ای که هست اینه که من بدنم هم جوش هم جای جوش خیلی شدید داره و اینکه رو باسنم ترک داره و بیکینیم هم سیاهه...کلا از پوستم راضی نیستم...اعتماد بنفسم رو خیلی میگیره...دکتر پوست هم میرم تحت درمانم ولی گفته فقط ۵۰ درصد خوب میشه...بعد چون من با طرف مقابلم هنوز خیلی راحت نیستم هیچ کدوم اینارو نتونستم بگم میترسم اگه بعد ازدواج ببینه خیلی تو ذوقش بخوره و باعث جدایی شه...اگه تجربه یا راه حلی دارین خیلی خوشحال میشم در اختیارم بذارین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوستت داشته باشه به چشمش نمیاد 

تو هم که رفتی دکتر و داری برای زیباتر شدن تلاش میکنی پس استرس الکی به خودت راه نده

ترک یا همون استرچ مارک رو هم همه دارن هرکی میگه ندارم الکیییی میگه

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

بعیده سراین چیزا 

من یه خواستگار داشتم پزشک بود پزشک زیبایی میگفت خودم درستش میکنم عزیزم 😅

یه کرم خارجی من برای ترک دارم معجزه میکنه شبیه لوسیونه فکرکنم سخت گیربیاد 

اگه قراره سر این چیزا ولت کنه بره،،خب همون بهتر که بره،،راستش رو بخوای بدن همه ما همینه،،کسی مثل اون چیزی که توی صنعت *** نشون داده میشه نیست،خودت رو اذیت نکن،،مگه عروسکی چیزی هستی که میخوای خودتو درست کنی؟

یکم از داروهای طبیعی استفاده کن اگه دوست داری

نکنه فک کردی طرف مقابلت مدل هست؟ یا بدنش از جنس بلور و پوستش شفاف و مخمل؟

تا وقتی اعتماد بنفستو بالانبردی به نزدیک شدن تو رابطت فک نکن

چون ادمی که اعتماد بنفس نداره مهم نیس که مدل ویکتوریا سیکرت باشه یا نه ، برای هیچ کس نمیتونه جذاب و دوست داشتنی باشه و بعد یه مدت خسته کننده میشه