2777
2789
عنوان

چرا همسرم اينكارو كرد؟

533 بازدید | 30 پست

سلام دوستان،چند وقته كه همسرم خيلي حساس شده خصوصا روي رفتار خانوادم،مدام ميگه اونها همش به خواهرت و دامادتون و بچشون توجه دارند و ...

امروز ديدم پكره ،گفتم عزيزم چي شده

ميگه چرا تو تلفن ها و حرفا همش از اونا با تو صحبت ميكنن'

كلا خيلي زياد ناراحت ميكنه خودشو

متاسفانه از سمت خانواده خودش خيلي بي توجهي شديد ميبينه و اونم ميگه البته،فكرميكنم كمبودي كه از سمت خانوادش داره اينطوري تخليه ميكنه

من خيلي ناراحت ميشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تابحال كلي با خانوادم صحبت كردم و خيلي مراعاتشو ميكنيم،ازمشاور هم كمك گرفتيم

نميدونم چطور بايد خلا بي توجهي هاي خانوادشو جبران كرد

هرچي بيشتر بهش محبت ميكنيم بيشتر بهانه ميگيره

ببخشی دوستان کسی می‌دونه جنس اون پرده سفید ساده که میزنن زیر تور چیه؟ میخام بگیرم هر چی فک میکنم نمدونم جنسش چیه😖😖حریر نه ها یکم ضخیم تر از حریره کسی می‌دونه بگه لطفا

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
شوهرت حسادت وحشتناک داره هم ب دامادتون هم بتو  دوسداره مورد توجه و تایید خانوادت و توباشه

خيلي زياد ،نميدونم چطور اين معضل رو حل كنم

خصوصا كه بلحاظ اقتصادي خيلي ازما بالاترن در حال حاضر

من بهش توجه ميكنم ولي نميدونم اگر حرفاشو تاييد كنم كه آروم بشه بهدا به ضررم نشه

چه مسخره.مگه بچه اس که دنبال جلب توجه دیگرانه؟ ناسلامتی مرده.همین که تو به عنوان همسرش پشتش باشی و ت ...

عزيزم اينا همه بعلت مشكلات دوران كودكي افراد هست ،مادر پدرهايي كه تو سن هاي حساس بچه ها باحاظ عاطفي صدمه ميزنن حتي با حرفاي بظاهر عادي مثل سرزنش يا دعوا،در بزرگسالي ميشه مثل شوهر من

لوسش کردید

والا ميرم مشاوره ميگه حواست باشه ،اجازه نده خانوادت بيشتر به بك داماد و دخترشون توجه كنند كه متاسفانه ما تو شهر سكونت خودمون نيستيم و ناخواسته اينجوري شده