2777
2789

شوهرم گوشیش رمز داره. چند وقته بهش شک داشتم. امروز رفت دستشویی رو صفحه گوشیش دیدم یه شماره ناشناش ۵ تا پیام فرستاده از واتساپ هم یه پیام از عسل داره. از دستشویی اومد هر کاری کردم باز نکرد. گوشی رو میذاشت جلو صورتش با تصویرش باز بشه گوشی هنگ کرده بود میگفت رمزشو یادم رفته. شماره ناشناس رو زدم تو گوشیم واتساپ این عکس رو گذاشته بود. شوهرم هی اومد بغلم کرد هی بوس کرد گفت زنگ بزن بهش برینم بهش. اون شمارمو از روی تابلو مغازه برداشته. منم گفتم بهت گفته بودم این سری خیانت کنی چی میشه. هر کاری کرد باهاش از در خونه بیرون نرفتم گفتم میخوام خونه بمونم. الان رفت من میخوام وسایلمو جمع کنم برم خونه مامانم. من ۲۵ هفته باردارم. به نظرتون کار درستیه؟؟ اینم بگم نبودنم واقعا عذابش میده

چقد پولدارن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

عکس دختره رو از پشت سر نداری ببینم مکزیکیه یا کلمبیایی یا برزیلی؟

بعضیا ذاتا خوش  قیافه هستن. منظورم صورت یا بدن عجیب غریب و غیر عادی نیستا. یه جور معصومیت در عین جذابیت توی صورتشون هست. ادم دوست داره نگاهشون کنه. چرا اینجور ادما کم ارایش میکنن؟ یعنی خودشون میدونن یا اتفاقیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی قبلا هم سابقه خیانت داشته پس جای تعجب نداره اگه دوباره خیانت کنه 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بله عزیزم کار درستیه 

اگه الان برخورد قاطعی نداشته باشی اتفاقای بدتر و سخت تری برات میفته .. خصوصا که بارداری و بین خیلی از زوجا بارداری باعث فاصله می شه 

مثل بقیه ی خانما نمون و گول قسم و غلط کردنای همسرتو نخور