2777
2789
عنوان

دلنوشته برای بچه ای که نمیدونم پسر بود یا دحتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 67 پست
قربونت گلم ❤️ همچنین 🥰 من از رو نرفتم دوباره باردارم😅 😍

اوووخووودااااااا😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹خدارو شکر ،،ناامید نشدی❤❤❤❤انشاءا۰۰۰۰ سالم وسلامت میاد بغلت عزیزم🤲🤲🥰🥰🥰😍😍😍😍😍

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووخووودااااااا😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹خدارو شکر ،،ناامید نشدی❤❤❤❤انشاءا۰۰۰۰ سالم وسلامت میاد بغلت عزیز ...

فدات عزیزم 

ناامیدی که کفرِ 

توکل کردم بخدا 

گفتم منکه اومدم به درگاهت و تصمیمم جدیه خودت هوامو داشته باش 

تا الان که همراهم بوده ان شاا... بقیه راه هم باشه

فدات عزیزم  ناامیدی که کفرِ  توکل کردم بخدا  گفتم منکه اومدم به درگاهت و تصمیمم جد ...

🤲🤲🤲😍😍😍😍🌹🌹❤❤

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     

سلام عزیزم ببخشید میخواستم بدونی برای بارداری الانتون پیش دکتر خاصی رفتین آزمایش خاصی انجام دادین منم پسرم بخاطر سندروم تو ۲۱ هفتگی از دست دادم

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
سلام عزیزم ببخشید میخواستم بدونی برای بارداری الانتون پیش دکتر خاصی رفتین آزمایش خاصی انجام دادین من ...

نه عزیزم من دیگه اصلا بچه نمیخواستم به خاطر سقطم ،،قرص اِل دی میخوردم ولی بازم باردار شدم ،،،فقط تو ۱۲ هفته آزمایش سِلفظی انجام دادم که خداروشکر گفتن سالمه،،،متاسفم عزیزمخدا بهتون صبر بده خیلی درد بدیه😔😔😔،،ولی فکرکنم باید قبل بارداری آزمایش ژنتیک انجام بدین که خدایی نکرده برای بارداریه بعدیتون دچار مشکل نشین،،،انشاءا.... به زودیه زود بغلتون پر میشه🥰🥰🥰🤲🤲🤲

نه عزیزم من دیگه اصلا بچه نمیخواستم به خاطر سقطم ،،قرص اِل دی میخوردم ولی بازم باردار شدم ،،،فقط تو ...

قربونت عزیزم با دعای شما ان شالله خدا نی نی رو سلامت براتون نگه داره

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
قربونت عزیزم با دعای شما ان شالله خدا نی نی رو سلامت براتون نگه داره

فدات عزیزم 😍😍😍😍 ممنونم ،هیچ وقت ناامید نشو از خدا ،،مطمئن باش یه نینی تپل مپل بهت میده عزیزم،،توکل به خودش🥰