2777
2789
عنوان

خیانت همسر

486 بازدید | 18 پست

سلام بچه یه سوال زهنمو خورده من همیشه ب شوهرم گیر میدم چرا همش سرت توگوشیه همه دعواهامون من مقصرم رمز گوشیشو نمیده میگه وسیله شخصیه اگه بده گوشی هزار سوراخ سمبه داره برا قایم کردن فرت و فرت چت میکنه میگه با دوستامم اخلاقش هم همیشه یه جوره فرقی نداره هوامو داره دوسم داره چیزی کم نمیزاره برام تا جایی ک وسعش برسه همیشه هم تیپ میزد و میزنه حالا من وقتی میره بیرون میگم چرا تیپ میزنی حس بدی دارم ک گوشیشو نمیتونم بگردم فکری شدم  تازه وقتی بهش میگم خیانت میکنی گریه میکنه میگه چرا اینو میگی بنزرتون گریش الکیه اخه مرد چرا گریه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی گریه کرد بگو گوشیتو نشونم بده شکم برطرف شه چراگریه میکنی مرد

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

ببین یه چیزیو خواهرانه بهت میگم به مرد جماعت اعتماد نکن دنیای بی رحمی شده

من اگه جای شما باشم به شوهرم چیزی نمیگم ک بفهمه حساسم  فقط یه جوری سر از کارش در میارم حالا هر جور شده

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
ببین یه چیزیو خواهرانه بهت میگم به مرد جماعت اعتماد نکن دنیای بی رحمی شده من اگه جای شما باشم به شو ...

اعتماد ندارم حتی اگه یه ماه زندونیش کنم خودش گوشیشو ریز ریز کنم 

وقتی گریه کرد بگو گوشیتو نشونم بده شکم برطرف شه چراگریه میکنی مرد

میگه تا دست بر نداری از شکاکی بهم ذهنت و پاک نکنی گوشی نمیدم بهت تازه میگه بگیر ببین میگم ن هر وقت خودم گفتم بده بهم خیلی اتفاقی ن ک خودت بدیش 

مردی ک رمز گوشیش ب خانمش نگه یعنی بله داره ی گوه اضافی میخوره😑😑😑ببخشیدا بلا نسبت همتون جرش بده م ...

من ک خونمون نمیتونم برگردم همه کسم شوهرمه باردارم شدم دیونم کرده فکر 

اول از همه نی نی سایت و ترک کن.کاربریتو حذف کن.نیا اصن. دوم برید باهم مشاوره.  سوم  فک م ...

میگه تا شکت برطرف نشه نمیزارم نمیدونم واقعا میدونه رمزش برداره گوشیشو زیر رو میکنم 

میگه تا شکت برطرف نشه نمیزارم نمیدونم واقعا میدونه رمزش برداره گوشیشو زیر رو میکنم 

وقتی رفتارش تغیر نکرده .وقتی بهت اهمیت میده فک نمیکنی اثر تاپیکهای خیانت اینجاست؟

قبول دارم مرد خائن زیاد شده ولی مرد خوب کم نیس.

درمورد رمز بهت حق میدما. وقتی گریه میکنه بهش بگو اگ واقعا حس من و خودم برات مهم هست و میخوای شکم برطرف بشه بردار اون رمز لنتی رو .ارزش کدومش بیشتر ارامش من یا سکرت موندن رمز

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
ی مدت باش حرف نزن ...چ معنی داره این کار 😑😑

هر چن وقت یبار همینطوری هستیم برا گوشی بحث میکنیم حرف نمیزنیم قسم قران و روح برادرشو میخوره شیر مادرشو میگه چرا الکی دوتامونو ازیت میکنه منم اروم میشم همین ک سرش میره تو گوشی من بهم میریزم