2777
2789
عنوان

خونریزی شدید بعد از قرص اورژانسی

6463 بازدید | 36 پست

سلام دوستای خوبم

پریروز تاپیک زدم

ولی حالا دباره میگم: روز ۷ پریودم رابطه بدون دخول داشتم ۱۸ ساعت بعد ۷۵/. خوردم ۱۲ ساعت بعدش یه ۷۵/. دیگه

بعد از ۳ روز گذشتن از قرص لک بینی داشتم از فرداش خونریزیم شروع شد و الان امروز خیلی شدیده با لخته دفع میشه

یکی میگه چون فاصلش با پریودت کم بوده خونریزی لانه گزینیه!!!

نظر شما چیه؟ من باردارم؟ چکار کنم خونریزبم کم بشه خیلی نگرانم

نه عزیزم اصلا  باردار نیستی،لانه گزینی خونریزی نداره که در بعضی مواقع فقط لکه بینی داره،و تغیرات مریودی از عوارض لونورژسترل هست

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه   منم دوماه پیش خوردم  یگ هفته بعدش افتادم رو خون ریزی عین پریود تا چند روز  & ...

خونریزیتون خیلی شدید بود؟

اخه من اصلا ۳-۴ روز پاک شده بودم

قبلنم قرص خورده بودم ولی سر موعدم شدم اما اینبار انگار فرق کرد

منم فاصلش به یک هفته نخورد.خیلی زیاد هم خونریزی داشتم.اصلا از شدت ضعف نمی تونستم روپاهام بایستم

پس شمام مثل من بودی 

چند روز خونریزیتون طول کشید؟

پریود بعدیتون سر موعد بود؟