2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین حرف بزنیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 54 پست
جدی؟! خانواده چرا اخه؟ مطمئن باش به خانواده همیشه میتونی تکیه کنی عزیزم اونا بهترین و دلسوزترینن (ا ...

خانواده م تا جایی ک تونستن بهم سرکوفت زدن و دلمو شکستن. مامانم مث بچه ها میمونه تا یچیزی میشه قهر میکنه بابام باهام دعواییه داداشم خیلی اذیتم میکنه

ذره ای براشون مهم نیستم

مثلا مامانم اونروز داشت یواشکی ب داداشم میگفت چن سال دیگ عروس میشه میره از دستش راحت میشیم ولی من شنیدم

یا تو خانواده ای ک غیبت همدیگه رو پشت سر هم میکنن چجوری میشه زندگی کرد

انقدر دلمو شکوندن بخدا هیچوقت هوامو ندارن. در حال حاضر هیچکس دور و برم نیست تنها امیدم ب دانشگاها بود ک باز شه برم اونم ک خورد ب کرونا کلا ناامید شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده م تا جایی ک تونستن بهم سرکوفت زدن و دلمو شکستن. مامانم مث بچه ها میمونه تا یچیزی میشه قهر می ...

اوخی عزیزم😢

درکت میکنم خیلی بده 

ولی اوضاع همین طوری نمیمونه قطعا بهتر میشه :)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
اهوووم ولی بنظر من ارزششو داشت اما من خودمو معرفی کردم که اشتباه بود ... ولی درکل پشیمون نیستم  ...

اره ارزششو دارع ولی اصلا نمیدونم چرا نمیتونم خیلی دل و جرئت میخاد. اگ بگ نه ی عمر خود خوری میکنم ک چرا اونروز فلانی بهم ن گفت مگ من چ ایرادی داشتم مگه چم بود مگه اونم از من خوشش نمیومد . باور کن اکثر دخترا اینطورین واسه همین میگن ک ما پیشنهاد ندیم بهتره.  عزیزم حق داری من بودم تا چن ماه افسرده میشدم سمت هیچکس نمیرفتم.از همین میترسم

پون اصن نمیدونم چجوری بگم حتی اگ وارد رابطه شیم میترسم بعدا بهم سرکوفت بزنه ک تو اول اومدی سمت من

اره ارزششو دارع ولی اصلا نمیدونم چرا نمیتونم خیلی دل و جرئت میخاد. اگ بگ نه ی عمر خود خوری میکنم ک چ ...

اره تصمیم گیریش خیلی سخته🤧😔

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
اوخی عزیزم😢 درکت میکنم خیلی بده  ولی اوضاع همین طوری نمیمونه قطعا بهتر میشه :)

عزیزم مرسی

دعا کن زودتر کرونای لنتی بره ک نصف مشکلات از همونجا شروع شد

راستی اون خانواده خرمدین رو هم راست گفتی😂😂😂 ولی باور کن بابای منم مثل اونه فقط دل و جرعت شو ندارع😑