zahg مدیر عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 عنوان بچه ها میشه بیاین حرف بزنیم ... | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 54 پست یک دفعه یه حس بدی بهم دست دادخیلی میترسم از همه چیز ، از ادما از اینده از خودم از ....بیاید حرف بزنیم از خودتون بگید ... از روتین روزانه تون ... نمیدونم هرچی دوست دارین .. بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است. 1400/04/17 | 02:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nginkm عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 2088 شوخی کردم خودمم اینطوریم 😢 وزن فعلی: ۶۳ ☹️ ▫️وزن هدف اول: ۵۸ 🔒 وزن هدف دوم : ۵۳ 🔒 وزن هدف سوم: ۵۰🤩 🔒 اگه بخوام حتما بهش میرسم😎💪
عشقم،همسرم عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 3630 گاهی سرشار از امید گاهی تهی ازامیدحال دیروز وامروزم و....دوستان با قلبای پاکتون برای من دعاکنیدممنونم ازهمتون
وصال۱۳۷۰ عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 3875 اره گلم راحت باش گرفتم خیلی دلنشین بود خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن
zahg مدیر استارتر عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 هعی یچیزی بگم الان هیچکسو ندارم ن عشقی ن دوستی ن خانواده ای در حال مردن و بیهدف زندگی کردن ه ... جدی؟!خانواده چرا اخه؟ مطمئن باش به خانواده همیشه میتونی تکیه کنی عزیزم اونا بهترین و دلسوزترینن (از خانواده خرمدین فاکتور میگیرم😁😢) بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
zahg مدیر استارتر عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 امروز خستم برنامهی دوروز اخر هفتم به هم ریخت و عصبیم کرد به قول مامانم پاچه همه رو قورت دادم ... ووووووف مثل دیشب من :/بی خوابی کشیدم سردرد داشتم نوشیدنی گرونم ریخت گرما کشیدم با همه دعوا کردم گریه کردم بخدا این روزا خیلی بدن 😠😑بدترین سه ماه سال:/ بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
بابای_بابک_خرمدین عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 1076 منم قبلا این کارو کردم :) بنظرم اول اونم خوش حال شد گفت سینگل به گورم😁 ولی متاسفانه قبلا کسی رو د ... وای عزیزم چ بد 😢😢اره ممکنه اونم خوشحال شه و بخاد ولی روم نمیشه و اگ بقول شما کسی تو زندگیش باشه یا بوده باشه چی ادم ضایع میشه دلش میشکنه
zahg مدیر استارتر عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 وای عزیزم چ بد 😢😢 اره ممکنه اونم خوشحال شه و بخاد ولی روم نمیشه و اگ بقول شما کسی تو زندگیش باشه ... اهوووم ولی بنظر من ارزششو داشت اما من خودمو معرفی کردم که اشتباه بود ... ولی درکل پشیمون نیستم ما فقط سه بار باهم حرف زدیم اون شب که گفت نه ادم وابسته میشه ... و دیگه نخواست ادامه بده ناخوداگاه کلی گریه کردم یعنی اشکام میومد همین طور😁 بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
hesekhooooob عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 26481 نمیدونم شاید نافرجام ونییمه مرسی عزیز دلم باهام حرف میزنین💋