2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین حرف بزنیم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی یچیزی بگم الان هیچکسو ندارم ن عشقی ن دوستی ن خانواده ای  در حال مردن و بیهدف زندگی کردن ه ...

جدی؟!

خانواده چرا اخه؟ مطمئن باش به خانواده همیشه میتونی تکیه کنی عزیزم اونا بهترین و دلسوزترینن (از خانواده خرمدین فاکتور میگیرم😁😢)

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
امروز خستم برنامه‌ی دوروز اخر هفتم به هم ریخت و عصبیم کرد به قول مامانم پاچه همه رو قورت دادم  ...

ووووووف مثل دیشب من :/

بی خوابی کشیدم سردرد داشتم نوشیدنی گرونم ریخت گرما کشیدم با همه دعوا کردم گریه کردم بخدا این روزا خیلی بدن 😠😑

بدترین سه ماه سال:/

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
منم قبلا این کارو کردم :) بنظرم اول اونم خوش حال شد گفت سینگل به گورم😁 ولی متاسفانه قبلا کسی رو د ...

وای عزیزم چ بد 😢😢

اره ممکنه اونم خوشحال شه و بخاد ولی روم نمیشه و اگ بقول شما کسی تو زندگیش باشه یا بوده باشه چی ادم ضایع میشه دلش میشکنه

وای عزیزم چ بد 😢😢 اره ممکنه اونم خوشحال شه و بخاد ولی روم نمیشه و اگ بقول شما کسی تو زندگیش باشه ...

اهوووم ولی بنظر من ارزششو داشت اما من خودمو معرفی کردم که اشتباه بود ... ولی درکل پشیمون نیستم 

ما فقط سه بار باهم حرف زدیم اون شب که گفت نه ادم وابسته میشه ... و دیگه نخواست ادامه بده ناخوداگاه کلی گریه کردم یعنی اشکام میومد همین طور😁