2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین طوریم تازه ابریزش بینی هم دارم دیشب رفتم دکتر گفت کرونا نیست البته من روزقبلش سردوگرمم شدم جلو کولرم خوابیدم 🤦‍♀️

کروناهم باشه دمنوش ومایعات بخور استراحت کن نترس

منم همین طوریم تازه ابریزش بینی هم دارم دیشب رفتم دکتر گفت کرونا نیست البته من روزقبلش سردوگرمم شدم ...

فداتشم آخه پسرمم اسهال گرفته  دوساله 

عزیزم مهمترین چیز الان حفظ آرامشته. خونسرد باش. الان یه مسکن بگیر بخور. فردا هم برو دکتر. دارو میده .کرونا باشه یا نباشه خوب میشی. فقط مرتب دارو و دمنوش و میوه اینا بخور. نذار استرس ومریضی بهت غلبه کنن. اگه یموقع نفس تنگی گرفتی اونموقع یمقدار نگرانی داره باید فوری بری سی تی ریه بدی تا وضعییت مشخص بشه و کنترل بشه مشکلت. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

از خودت مراقبت کن دمنوش بخور برو تو اتاق حدا نگران نباش توکل به خدا آرامش داشته باشی خوب میشی ایشالا......منم از دیشب همسرم  علایمش شروع شد تو اتاق یرنطینه س ...خیلی حرص خوردم جایی م نیس که منو دخترم بریم حداقل ...سپردم به خدا......دلم از این میسوزه که چقددد رعایت کردیمو هیجا نرفتیم هر کی دعوت کرد نرفتیم حرف شنیدیم پوکیدیم تو خونه با بچه کوچیک ...همسرم از همکارش گرفت 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
2790
2778
2791
2779
2792