سلام دوستان همسرم افسرده شده دلش میگیره دکتر بهش سرترالین و رهاکین داده نزدیک دوهفته است ذاره اینارو استفاده میکنه خیلی بهتر شده ولی هنوز شبا مقداری دلش میگیره.کسایی که تجربه داشتن میشه هر چی میدونید بگه ممنون میشم واقعا خیلی شرایط سختی هستش....
سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم از تو هم نوار مغزی گرفتن!دکتر داخلی چی گفت بعت؟
اره نوار مغز رو مغز واعصاب واسم گرفت.یه دارو چاقم میکرد یه دارو لاغر خیلی بدبختی کشیدم.چه زجه هایی میزدم اخراش به مامانم میگفتم من کنار اومدم مرگ تو رو قبول دارم کمکم کن خوب بشم بچه هام نیاز دارن بهم ۲۰ روز یبار حموم میرفتم فقط زیر پتو بودم .بعدشم که سرپا شدم تعادل نداشتم یکی میگفت گوشته رفتم نشد یکی میگفت چشنته رفتم نشد یکی میگفت کم خوبی امپول میزدن نشد اخر داخلی بهم گفت بخودت بیا مجبوریم انتقالت بدیم شوک برق بهت بزنن مغزن اون خاطره هارو پاک کنه نکن نزار برسه به اونجا خودت کمک کن فراموش کنی با دعاها و توکل به خدا و نذر و نیاز خوب شدم
بد دردیه.اولا یکی میگفت افسرده ام میگفت یعنی چی پاشو بگرد شاد شو مگه میشه وقتی خودم گرفتارش شدم دیدم واقعا نمیشه که نمیشه از تو داغون میکنه ادمو افسردگی بد حالیه.من شوهرت رو میفهمم