2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وابسته نشدیدبهش؟ روانپزشک ب منم داده میترسم بخورم

من ۲۳ساله و حدود چهار ساله دارم قرص اعصاب میخورم 

هر دفعه عوض میکنه قرصامو 

ولی اصلا وابسته نشدم به هیچ قرصی اگع بخوام راحت میزارم کنار ولی درست نیست 

عزبزم از تو هم نوار مغزی گرفت بخاطر چی؟خدابیامرزه مادرتو...

من خداروشکر پدر و مادرم سالمن مشکلات دیگه ای داشتم..نه نوار مغزی نگرفت چندساله تحت درمانم ولی یه مدت داروهامو نخوردم بدتر شدم

پس چرا از من نمیگیرن.من تقریبا مغزم ترکیده.از شدت استرسو نگرانی و افسردگی و وسواس.الان عصبانی بودنم ...

گرفتن طبق اون دارو دادن بهم.هرشب بیمارستان بودم احساس میکردم شب اخرمه خیلی شرایط بدی بود خیلی خدااون روزا رو واسه هیچکس نیاره .

عزیزم میشه بگی رو چیا وسواس داری؟

متاسفانه نجسی پاکی دیوانم کرده.رو بچمم اثر بد گذاشتم.دیگه از خونه بزور میرم بیرون

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
وای از وسواس بدتر هیجی نداریم درکت میکنم

ممنونم🙏متاسفانه سرطان روح گرفتم.یعنی روحم کاملا مچاله هست.از عاقبتم میترسم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
عزیزم از تو هم نوار مغزی گرفتن!دکتر داخلی چی گفت بعت؟

اره نوار مغز رو مغز واعصاب واسم گرفت.یه دارو چاقم میکرد یه دارو لاغر خیلی بدبختی کشیدم.چه زجه هایی میزدم اخراش به مامانم میگفتم من کنار اومدم مرگ تو رو قبول دارم کمکم کن خوب بشم بچه هام نیاز دارن بهم ۲۰ روز یبار حموم میرفتم فقط زیر پتو بودم .بعدشم که سرپا شدم تعادل نداشتم یکی میگفت گوشته رفتم نشد یکی میگفت چشنته رفتم نشد یکی میگفت کم خوبی امپول میزدن نشد اخر داخلی بهم گفت بخودت بیا مجبوریم انتقالت بدیم شوک برق بهت بزنن مغزن اون خاطره هارو پاک کنه نکن نزار برسه به اونجا خودت کمک کن فراموش کنی با دعاها و توکل به خدا و نذر و نیاز خوب شدم

درکت میکنم...‌با تمام وجودم

بد دردیه.اولا یکی میگفت افسرده ام میگفت یعنی چی پاشو بگرد شاد شو مگه میشه وقتی خودم گرفتارش شدم دیدم واقعا نمیشه که نمیشه از تو داغون میکنه ادمو افسردگی بد حالیه.من شوهرت رو میفهمم

اره نوار مغز رو مغز واعصاب واسم گرفت.یه دارو چاقم میکرد یه دارو لاغر خیلی بدبختی کشیدم.چه زجه هایی م ...

امیدوارم همیشه خوب باشی و اون تجربه تلخ هیچ وقت برات تکرار نشه برای همسر منم دعا کنید محتاجم به دعاتون...

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب