باورکن تورو میبینه منم همین حرفو میزدم بعد ب این نتیجه رسیدم گفتم همینکه انقدی کمکم کردی ک میتونم درمان کنم یعنی حواست بهم هس . همیشه میگم خدایا تو گفتی از تو حرکت از من برکت من تلاشمو میکنم تو هروقت خواسی بهم بچه بده ناامید نباش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
منم با بی حسی بودم ولی خیلی خیلی درد کشیدم مردم و زنده شدم بعدش از حال رفتم و بردنن تو اورژانس سرم ...
میدونی از چی بود؟؟ وقتی یه چیز خارجی وارد رحم میشه رحم واسه دفاع حالت دفاعی ب خودش میگیره ک اون ماده خارجی رو بندازه بیرون و منقبض میشع،،باید اونی که اینکارو برات انجام داد ماده رو اروووم اروووم میزد ،،،سریع زد ماده رو بخاطر همین درد گرفت
مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
چرا همجا با بی حسی انجام میدن امکان نداره بی حسی نزنن
جدی؟؟؟ خدا کنه اخه منشی چیزی راجع به بی حسی نگف بهم،،،بی حسی رو تزریق کردن بهتون؟