2777
2789
همش میگن خدااا ولی خدا منو نمیبینه اصلااا😔

باورکن تورو میبینه منم همین حرفو میزدم بعد ب این نتیجه رسیدم گفتم همینکه انقدی کمکم کردی ک میتونم درمان کنم یعنی حواست بهم هس . همیشه میگم خدایا تو گفتی از تو حرکت از من برکت من تلاشمو میکنم تو هروقت خواسی بهم بچه بده ناامید نباش 

دخترم.همنفسم 😍❤
والله هرکی انجام داد گفتن مشکلی پیش نیومد براشون انشالله ک توهم بسلامتی عملت تموم میشه فقط دکتر ...

دیگه ابن سینا دکترم گفت برو فقط گفت اونا تیمی کار میکنن همشونم کارشون خوبه .شوهرم بچه نمیخواد ب زور راضیش کردم الانم میگه بی خیال دیگه منم مجبورم سکوت کنم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاااا نترس بابی حسی انجام بده من هیچی نفهمیدم

بی حسی فک نکنم بزنن شهرما،،،زنگ ک زدم گفتم بیهوش میکنید؟گف نه😔

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
چرا دیروز گرفتم الانم زیر شکمم درد میکنه 😔

طبیعیه عزیزم

کاش عکس رنگیتو میدیدم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
منم با بی حسی بودم ولی خیلی خیلی درد کشیدم مردم و زنده شدم بعدش از حال رفتم و بردنن تو اورژانس سرم ...

میدونی از چی بود؟؟ وقتی یه چیز خارجی وارد رحم میشه رحم واسه دفاع حالت دفاعی ب خودش میگیره ک اون ماده خارجی رو بندازه بیرون و منقبض میشع،،باید اونی که اینکارو برات انجام داد ماده رو اروووم اروووم میزد ،،،سریع زد ماده رو بخاطر همین درد گرفت

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
منم با بی حسی بودم ولی خیلی خیلی درد کشیدم مردم و زنده شدم بعدش از حال رفتم و بردنن تو اورژانس سرم ...

حتما لوله هات کیپ بودن 

من هیچی نفهمیدم 

فقط الان زیر شکمم درد میکنه دیروز عکس گرفتم شدید نیست ولی آزاردهندست

چرا همجا با بی حسی انجام میدن امکان نداره بی حسی نزنن

جدی؟؟؟ خدا کنه اخه منشی چیزی راجع به بی حسی نگف بهم،،،بی حسی رو تزریق کردن بهتون؟

منم خیلی درد کشیدممم خیلی زیاد شما جواب بعدش چی بود جواب عکس رنگیتون؟

دخترم.همنفسم 😍❤