2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه باردارا باید فقط استراحت کنن😃😃😃✌نگران نباش فقط نی نی بیاد همچی خوبه

آره😅خدا کمکمون کنه بارداریمون بسلامتی ب پایان برسه

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
شمام عکس رنگی انداختی زیر شکمت درد داشتی؟ چقدر طول میکشه

مگه هنوز عکس رنگی نگرفتی؟؟

پنج دقیقه طول کشید گلم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
شما عمل کنی باردارمیشی یکی از دوستام عمل کرد الان بارداره

منم عکس رنگی دارم،،،،خیلی درد داره؟؟ میترسم😔

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
دوشاخ باشه متروپلاستی  اره میگن آسونه ولی من همش از عوارض عمل نگرانم چیزای بدی نوشته آخه😭

والله هرکی انجام داد گفتن مشکلی پیش نیومد براشون

انشالله ک توهم بسلامتی عملت تموم میشه فقط دکتر خوب و باتجربه برو⁦☺️⁩

ن منم با بی حسی بود ولی وقتی تزریق کرد ی دیر شدید پریودی حس کردم ک گفتم وای دارم میمیرم بهم گفت چسبن ...

شهر ما بیهوش نمیکنن اینجا،،چیکار کنم درد نکشم؟😑

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
الهی آمین . شما بارداری؟

ن ولی قبلاً با دارو زود باردارشدم

الانم امیدم بخداس کاش زودنتیجه بگیرم