2777
2789

بیا منم یچی بگم شاید توام جواب گرفتی. 

روز تخمکگذاریت ک میری اقدام 3ساعت قبل اقدام ب شوهرتم امپول hcg بزن خیلی تاثیر گذاره

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوب عزیزم با عمل رفع میشه نگفت سپتومه؟؟؟

گفت باید برم کلینیک ابن سینا اونا تجهیزاتشو دارن بفهمن رحم دوشاخه یا سپتوم عمل متروپلاستی انجام بدن برام من از عملش نگرانم میترسم چسبندگی و اینا بگیرم دردسر بشه 

خدا دل همتونو شاد کنه ک جواب دادین بخدا از بی کسی و تنهای خسته شدم انشالله شماهم زایمان خوبی داشته ب ...

مرسی عزیزم. ان شالله. 

دوست من بعد 4سال نازایی و دکتر و دوا و تنبلی تخمدان رفت عکس رنگی ماه بعدش باردار شد. الانم 2تا بچه داره فاصله بچه هاش باهم 11ماه😂😂😂

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

برا من اینطوری نیست دوتا شاخ داره توش😂😂

من خیلی ناراحتم چون تو بارداری همش بایداستراحت مطلق باشم فک کنم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
گفت باید برم کلینیک ابن سینا اونا تجهیزاتشو دارن بفهمن رحم دوشاخه یا سپتوم عمل متروپلاستی انجام بدن ...

اگه سپتوم باشه ک فک کنم هیسترو بشی عملشم کسایی ک انجام دادن گفتن خیلیییییییییییی راحته بعدشم هیچ مشکلی نداشتن وباردارشدن با دل شکستم برات دعا میکنم عزیزم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

سلام من تنبلی تخمدان شدید داشتم‌طوری ک بدون قرص پریود نمیشدم.وقتی ک ازدواج کردم بعد ۹ماه با لتروزل باردارشدم.و برای بارداری دومم هم عکس رنگی گرفتم با قرص لتروزل ومتفورمین باردارشدم 

الهم صل علی محمد و ال محمد
اگه سپتوم باشه ک فک کنم هیسترو بشی عملشم کسایی ک انجام دادن گفتن خیلیییییییییییی راحته بعدشم هیچ مشک ...

دوشاخ باشه متروپلاستی 

اره میگن آسونه ولی من همش از عوارض عمل نگرانم چیزای بدی نوشته آخه😭

زیر شکمم درد میکنه طبیعیه عایااا؟! نگرانم دکترم گفت فقط اگه خیلیییی شدید شد برم بیمارستان 

اره طبیعیه منم همبنجور بودم سمت چپم ک تیرم میکشید فقط دراز بکش کار سنگین نکن

دخترم.همنفسم 😍❤
منم همینطور😟من بی خیال بچه شدم 

این چه حرفیه امیدتو ازدست نده خدا بزرگه

سلام من تنبلی تخمدان شدید داشتم‌طوری ک بدون قرص پریود نمیشدم.وقتی ک ازدواج کردم بعد ۹ماه با لتروزل ب ...

خداروشکر ک باردارشدین منم دکترم متفورمین بهم داد 

دخترم.همنفسم 😍❤