2777
2789
میدونی از چی بود؟؟ وقتی یه چیز خارجی وارد رحم میشه رحم واسه دفاع حالت دفاعی ب خودش میگیره ک اون ماده ...

آره درسته

ولی دو نفر جلوی من رفتن خوشحال و خندان اومدن بیرون .

من فکر می کنم لولا هام چسبندگی داشتن با اون ماده باز شدن احتمالا

بیهوش ن گلم بی حسی چرا میزنن همه جا ی آمپوله  

خداکنه بخدا ۴ روزه عزا گرفتم تو خونه😁

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جدی؟؟؟ خدا کنه اخه منشی چیزی راجع به بی حسی نگف بهم،،،بی حسی رو تزریق کردن بهتون؟

اره وقتی بی حسی رو میزنن یکم احسلس سوزش میکنی کلا دردش مثله درد پریودیه حتما انجامش بده

دخترم.همنفسم 😍❤
آره درسته ولی دو نفر جلوی من رفتن خوشحال و خندان اومدن بیرون . من فکر می کنم لولا هام چسبندگی داشت ...

خداروشکر که مشکلت رفع شد

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
اره وقتی بی حسی رو میزنن یکم احسلس سوزش میکنی کلا دردش مثله درد پریودیه حتما انجامش بده

باش میرم،،کلی امپول و دارو هم داد دعا کن ماه بعد باردار شم😔

هیچ عزااا نگیر برقص درد نداره من همش تلقین کردم درد نداره نداشتم واقعااا😂😂برا چی عکس رنگی میخوای ب ...

تخمدان فولیکول غالب نمیسازه فقط ما پیش ساخت،،حالا دکتر نوشته واسم

من دارم میرم حرم جضرت معصومه اونجا دعا میکنم خودم و همه نی نی سایتیا باردار بشن

خوش ب حااالتتتت،،دعا کن برامون خیلی😔