2777
2789
آشپزی یک تجربه است دوم مزاج آدما به موادی که استفاده می کنی عادت می کنه  مثلا من یک جا قرمه خو ...

موافقم

دقیقا منم یه جا قورمه سبزی داشتن همه میخوردن و تعریف می کردن. من اصلا نمتونستم بخورم.

خودمم هر چی بیشتر آشپزی میکنم بیشتر حس می کنم خیلی چیزا برای یاد گرفتن هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

برا دو شب پیش هست پاپسکلز هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
مرغ نار دونه ای ؟؟؟ اره عالیییه 

یه چیزی شبیه این فقط دونه‌ی انار نزدم

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

هوم برای همین اصلا آشپزی رو دوست ندارم  همه امتحانام رو پای گاز دادم حتی انقدر از ترهم بدم میا ...

عزیزم عمر دست خداست خدا مادرتونو بیا مرزه 

ترحم چرا؟ خیلیا هستن یا مادر ندارن یا پدر

یا هردو درسته سخته ولی حق ندارن ترحم کنن