2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که داداشم نمیزاره میگه زن بگیرم میام پیش تو غذا میخورم 😐 هنوز نپخته هم میاد میخوره 😐😐😐😐

داداش من به مامانم میگه تو هیچوقت غذا نپز بزار این بپزه😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
من که تا خودم نیام بشینم شروع نمیکنه 🤩 

این زود میخوره که بیشتر بخوره 

دیشب داشتم شیک شکلاتی ها رو.که درست کرده بودم میذختم تو لیوان بعد رفتم سر یخچال که کیک بیارم دیدم یه لیوانش رو خورده الان دومی رو هورت میکشه نذاشت از اشپزخونه بره بیرون 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
در شرف یادگیریم😂 چون مجردم بیشتر دسر و پیش غذا و اینا دوس دارم درس کنم

هوم من که حال نمیکنم با غذا پختم چون وقتی یاد گرفتم که قدم به گاز نمی‌رسید اونم. زوری برای همین ازش خوشم نمیاد همون دسر و.... بهتره با شوق درست میکنم 

تازه شروع کردم

نمی‌دونم بهترینش کدوم بود ولی خودم مرغ با سس انارمو خیلی دوست داشتم

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟