2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من که داداشم نمیزاره میگه زن بگیرم میام پیش تو غذا میخورم 😐 هنوز نپخته هم میاد میخوره 😐😐😐😐

داداش من به مامانم میگه تو هیچوقت غذا نپز بزار این بپزه😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
من که تا خودم نیام بشینم شروع نمیکنه 🤩 

این زود میخوره که بیشتر بخوره 

دیشب داشتم شیک شکلاتی ها رو.که درست کرده بودم میذختم تو لیوان بعد رفتم سر یخچال که کیک بیارم دیدم یه لیوانش رو خورده الان دومی رو هورت میکشه نذاشت از اشپزخونه بره بیرون 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
در شرف یادگیریم😂 چون مجردم بیشتر دسر و پیش غذا و اینا دوس دارم درس کنم

هوم من که حال نمیکنم با غذا پختم چون وقتی یاد گرفتم که قدم به گاز نمی‌رسید اونم. زوری برای همین ازش خوشم نمیاد همون دسر و.... بهتره با شوق درست میکنم