2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم عمر دست خداست خدا مادرتونو بیا مرزه  ترحم چرا؟ خیلیا هستن یا مادر ندارن یا پدر یا هردو ...

حالا زیاد مهم نیست میترسم بیاند دعوت میکنن چت نکنیم 😂اگر شما بلدین بم پیام بدین همونجا چت کنیم. 

کلا آشپزی من با زور بود 😂 اگر مجبور نبودم توی اون سن آشپزی یاد نمیگرفتم  همه غذا ها رو هم بلدم بجز خورشت الو شیرین اونم چون دوست ندارم 

حالا زیاد مهم نیست میترسم بیاند دعوت میکنن چت نکنیم 😂اگر شما بلدین بم پیام بدین همونجا چت کنیم.&nbs ...

اشپزی رو به چشم وظیفه یا کار نبین .. به چشم سرگرمی ببین .... به وقتی خانواده تز طعمش لذت میبرن فکر کن

اشپزی رو به چشم وظیفه یا کار نبین .. به چشم سرگرمی ببین .... به وقتی خانواده تز طعمش لذت میبرن فکر ک ...

نمیدونم دوست دارم فکر کنم ولی حس میکنم زوریه اما واقعا اشپزی لذت بخشه 

مرغ با انار و رب انار  مثل فسنجون با رب اناره ولی گردو نداره جاش دونه انار داره

تازه همینو میتونی شکم پر هم کنی عالی میشه .... من هر چند مدت یه بار درست میکنم ‌. مرغ سالم بزار داخلشو یا زرشک و دونه انار و گردو و یکم کشمش ترش مزه پر کن ... عالی میشه