2777
2789
عنوان

جراحی چانه

5952 بازدید | 51 پست

سلام دوستای گلم

من تصمیم به عملی گرفتم که خیلیا نمیدونن چیه برا همین کمتر کسی رو میشناسم که بتونه از تجربش بگه و کمی راهنماییم کنه امیدوارم اینجا بچه هایی که خودشون یا اطرافیانشون این عمل رو داشتند بتونم پیدا کنم و لطف کنن جواب سوالاتم رو بدن😊🌹😍

عمل جنیوپلاستی یا ژنیوپلاستی یا جراحی جلو اوردن استخوان چانه هستش

با عمل فک فرق داره و خیلی ساده تره

با تزریق ژل ، چربی یا پروتز هم فرق داره

چون دائمیه و از استخوان خود بیمار استفاده میشه

خیلی راجع به دکتر تحقیق کردم

اما اکثرشون فقط چانه رو از نیم رخ خوب درمیارن و از روبرو  درشت و تخم مرغی و بزرگ چانه میاد جلو که از حالت بیبی فیس بودن کمی صورت خارج میشه

منم برام مهمه که بجز اصلاح از نیم رخ از روبرو هم چانه ظریف و دخترونه در بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راجع به دکتر تحقیق کردم اما اکثرشون فقط چانه رو از نیم رخ خوب درمیارن و از روبرو  درشت و ...

وای منم مبخوام ای عملو و دقیقا به همون دلایلی که گفتی تا حالا انجام ندادم.

تعریف دکتر حسین مرتضوی رو‌شنیدم‌ولی هیچ جوره نمیتونم شمارشو پیدا کنم

کسی این عملو کرده؟ از عوارضش میگید؟ آیا راضی بودید؟

من انجام دادم عزیزم

عوارضش رو روز اول خود دکتر میگه، توی خیلی موارد کم ممکنه لب بی حس بشه ولی خیلی زیاد اتفاق نمی افته

بستگی داره چه انتظاری از عمل داشته باشید که راضی تون کنه یا نه

من انجام دادم عزیزم عوارضش رو روز اول خود دکتر میگه، توی خیلی موارد کم ممکنه لب بی حس بشه ولی خیلی ...

عزیزم منم عمل انجام دادم یه هفته است. میشه درخواست دوستی منو قبول کنی لطفا

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

چه فرقی با عمل فک داره؟دوستم دوتا فکش عمل کرد.فکش جلو بود

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
سلام عزیزم من فک  کمی جلو هست چانه عقب     میشه کاریش کرد؟ هزینه عمل شما چند شد؟&nbs ...

فقط جراح میتونه تشخیص بده نیاز به عمل هست یانه

خیلی وقتا با ارتودنسی درست میشه

۳۰تومن شد تیرماه انجام دادم