هر_چی_زدم_گفت_تکراری مدیر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 5336 عنوان هوووف چجوری به شوهرم بگه بریم خرید خونه😑 | مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 96 پست نزدیک دوماهه ازدواج کردیم همون هفته اول رفتیم خرید و تمام😑خجالت میکشم بهش بگم بریم خرید ینی چن بار گفتم گفته باشه ولی باز یادش رفته بعدوقت ناهاروشامم ک میرسه بخدامیمونم چی درست کنم😑اینم بگم اصن خسیس نیستا خیلیم دستو دلبازه ولی هی یادش میره خرید کنهگهگاهی مامانم اومدنی میگم ی چیزایی بگیره بیاره حتی طفلی پولشم نمیگیره دیگ موندم چیکارکنم الان براشام ی خاکی توسرم میکنم ولی فکرناهار فردا دیوونم کرده چی درس کنم اخه اقا فقطم برنج میخوره خب برنجو باچی درس کنم😐 1400/04/16 | 18:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناناشا عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 19508 وا ببخشید خجالت میکشی بهش بگی خرید پس چجوری شبا پیشش میخوابی لیست خرید براش بفرست بگو اومدنی ... دقیقا منم این فکرو کردم😂 ...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠
dokhtarmardoom عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 11797 چیزایی که تو خونه کم بنویس روی ورق بچسبون روی یخچال.من همیشه این کار می کنم.خودشدمی بینه.
دخترک_آرام عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2330 اتفاقا اسم اولش ممده😂 اپ افق کوروش نصب کن خرید کن میاره در خونه
شایسته۹۷۹۱ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 1654 این حرفها چیه ۲ ماهه ازدواج کردی روت نمیشهاشتباه میکنی به مامانت میگی اینو برام بگیرهمونی رو که میخوای به مامانت بگی باید به شوهرت بگیالان بهش بگو هییییبچی تو خونه نداریم ، یا لیست خرید بهش بده یا اینکه با هم برید خریدنمیدونم چرا کلی حرص خوردم🤦♂️ فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
هر_چی_زدم_گفت_تکراری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 5336 ب مادرت چرا میگی؟؟؟ بنده خدا شوهرت تازه خونه داره بلد نیست خوب الان بهش پیام بده داری میا ... تازه نیس بابا سومین ازدواجشه و شنیدم ک قبلا کلا یه جاخریدمیکرده حالا بامنم همون اوایل رفتیم وخرید و تمام
هر_چی_زدم_گفت_تکراری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 5336 این حرفها چیه ۲ ماهه ازدواج کردی روت نمیشه اشتباه میکنی به مامانت میگی اینو برام بگیر همونی رو که ... بخدامن ازتوببشترحرص میخورم😭امشب میگم بازم
عسل_آقامونم عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 374 تواردبیلم میارن؟ کجای اردبیلی ؟ جذااااااااااااااااااابم 🤭
هر_چی_زدم_گفت_تکراری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 5336 وا ببخشید خجالت میکشی بهش بگی خرید پس چجوری شبا پیشش میخوابی لیست خرید براش بفرست بگو اومدنی ... اتفاقاخودش میگه بنویس بده ولی من دوس دارم برم باهاش شاید ی چیزی یادم رفته خب ببینم بخرم
شایسته۹۷۹۱ عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 1654 بخدامن ازتوببشترحرص میخورم😭امشب میگم بازم لیست خریدت رو بنویس بزار تو جیبش بهش بگو اینا رو که نوشتم فردا بخر بیار به همین راحتی فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
عشق55 عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5790 تازه نیس بابا سومین ازدواجشه و شنیدم ک قبلا کلا یه جاخریدمیکرده حالا بامنم همون اوایل رفتیم وخرید و ... عزیز توکه میدونی شوهرت اینجوره مثلا نخود دوسه کیلوبردار بزار فریزر یاهویچ اینها خیلی بهرفریز کن السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
zahra1369710 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2680 بخدامن ازتوببشترحرص میخورم😭امشب میگم بازم عزیزم الان بشین لیست بنویس شب اومد بگو بریم خرید یه اب و هواییم بخوریم ... عزیزم خجالت برا چی بگو دیگه هیچی خونه نداریم ناهار شام درست کنم فردا بیاد ببینه غذا نیس اون روش میشه سرت داد بزنه هااااا
هر_چی_زدم_گفت_تکراری مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 5336 عزیز توکه میدونی شوهرت اینجوره مثلا نخود دوسه کیلوبردار بزار فریزر یاهویچ اینها خیلی بهرفریز کن اره همینجوریه اولم همینجوری کردم الان دیگ تموم شده
springs عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 474 چند سالتونه؟انشالله گوشی که دارید لیست خرید را براش بفرستید مرد از کجا بدونه الان چی تو خونه هست چی نیست.به مادرتون هم بگید براتون خرید نکنه که شوهرتون بد عادت میشه و مادرتون شاید به رو نیاره ولی دل نگران زندگی شما میشه . پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .