2777
2789
عنوان

هوووف چجوری به شوهرم بگه بریم خرید خونه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفها چیه ۲ ماهه ازدواج کردی روت نمیشه

اشتباه میکنی به مامانت میگی اینو برام بگیر

همونی رو که میخوای به مامانت بگی باید به شوهرت بگی

الان بهش بگو هییییبچی تو خونه نداریم ، یا لیست خرید بهش بده یا اینکه با هم برید خرید

نمیدونم چرا کلی حرص خوردم🤦‍♂️

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
ب مادرت چرا میگی؟؟؟ بنده خدا شوهرت تازه خونه داره بلد نیست خوب  الان بهش پیام بده داری میا ...

تازه نیس بابا سومین ازدواجشه و شنیدم ک قبلا کلا یه جاخریدمیکرده حالا بامنم همون اوایل رفتیم وخرید و تمام

وا ببخشید خجالت میکشی بهش بگی خرید پس چجوری شبا پیشش میخوابی  لیست خرید براش بفرست بگو اومدنی ...

اتفاقاخودش میگه بنویس بده ولی من دوس دارم برم باهاش شاید ی چیزی یادم رفته خب ببینم بخرم

بخدامن ازتوببشترحرص میخورم😭امشب میگم بازم

لیست خریدت رو بنویس بزار تو جیبش بهش بگو اینا رو که نوشتم فردا بخر بیار به همین راحتی

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
تازه نیس بابا سومین ازدواجشه و شنیدم ک قبلا کلا یه جاخریدمیکرده حالا بامنم همون اوایل رفتیم وخرید و ...

عزیز توکه میدونی شوهرت اینجوره مثلا نخود دوسه کیلوبردار بزار فریزر یاهویچ اینها خیلی بهرفریز کن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بخدامن ازتوببشترحرص میخورم😭امشب میگم بازم

عزیزم الان بشین لیست بنویس  شب اومد بگو بریم خرید یه اب و هواییم بخوریم ... عزیزم خجالت برا چی بگو دیگه هیچی خونه نداریم ناهار شام درست کنم  فردا بیاد ببینه غذا نیس اون روش میشه سرت داد بزنه هااااا 

چند سالتونه؟

انشالله گوشی که دارید لیست خرید را براش بفرستید مرد از کجا بدونه الان چی تو خونه هست چی نیست.

به مادرتون هم بگید براتون خرید نکنه که شوهرتون بد عادت میشه و مادرتون شاید به رو نیاره ولی دل نگران زندگی شما میشه .

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .