2777
2789
عنوان

تحصیل دوباره در دانشگاه دولتی

106 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی که یه بار دانشگاه دولتی خونده باشه

میتونه دوباره یه رشته دیگه کارشناسی در دانشگاه دولتی بخونه؟

کسی رو میشماسین اینجوری؟

فکرکنم یه بار شنیدم هرایرانی میتونه دوبار توی دانشگاه دولتی درس بخونه(فکر کنم البته دقیق یادم نیست )

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا میتونم در مورد این اطلاعات بگیرم؟

اینستا کنکوری یه پسری هست بعضی وقت ها توی استوری هاش باکس میزاره میتونی سوال بپرسی

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

میتونید با اموزش یکی از دانشگاه های دولتی تماس بگیرید و بپرسید.

تا چند سال قبل، برای تحصیل مجدد در دولتی، باید هزینه تحصیل پرداخت میشد

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
اگه مقطع قبلی و مقطعی که الان میخواد بخونه یکی باشه(مثلا هردو کارشناسی باشه) روزانه نمیتونه شبانه می ...

زمون ما اینطوری بود بازم سوال کنین ممکنه قوانین عوض شده باشن

الهی آن ده که آن به🤲