سلام،روز بخیر، من۴ روز از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و این ماه اقدام به بارداری کرده بودم ،اگه فردا صبح بی بی چک استفاده کنم جوابش درسته یا خطا میده؟'ممنونم
گر گرفتگی هم داشتی؟من سیکلام۲۸روزه بوده ماه قبل شد۳۱این ماهم ۳۱هس هنوز نشدم نمیدونم عقب افتاده یانه ...
منم وقتی اقدام کردم و دفعه اول پریود شدم پریودیم دوسه روز عقب افتاد ولی پریود شدم و قبلش منظم بودم ولی وقت اقدام نامنظم شد این ماه هم ۴ روز عقب افتادم بی بی چک گذاشتم ،چند روز عقب افتادین؟
انشالا ممنون عزیزم میترسم بزنم بسکه بی بی چک منفی دیدم امروز و فردا هم صبر کنم شاید پریود شدم اخه عل ...
اگه علائم پریودی میره و میاد بارداری منم علائم پریودی داشتم و هنوزم گاهی حالتای دلدرد پریودی دارم انشاالله بارداری عزیز دلم امیدت به خدا باشه منم بعد از ۶ سال زندگی مشترک اقدام کردم
جدی منم ۶سال ازدواج کردم اما سه سال تو اقدام🙂انشالا عزیزم البته من بی بی چکمم قبلا دوبار مثبت شد ام ...
ایندفعه حامله شدی ازمایش بده احتمالا خونت غلیظه من دوست صمینیم دوبار سقط شد کلی ویتامین و ازمایش اسپرم مرد و کلی ازمایش خودش داد اخر دکترش و عوض کرد دید خونش غلیظه دور نافش آمپول رقیق کننده میزد سومین اقدامش که مثبت شد بچش موند و الان به دنیا اکمد توام حس مطکنم خونت غلیظه انشاالله تستت مثبت باشه اگه تهرانی بگو شماره دکترو بدم توام برو پیش اون شرایطت خیلی مشابه دوستمه ،توکلت به خدا