2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 75 پست
من زدم منفی بود گلم 

عیب نداره انشاله دفعه بعد 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
وقتی میخای پیام بزاری کنار ایموجی ها ی عکس هست بزن برو دوربین بزار اپلود شد بزن ارسال  مبارک ب ...

ممنونم ازتون انشاالله فرزند شمام صحیح و سالم و نامدار باشه همیشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چندوقت اقدام بودی مبارکت باشه خیلی خیلی عزیزم.برای منم دعا کن

ممنونم عزیزم انشاالله قسمت من و شما ،من دو ماه بود اقدام میکردم و تازه بی بی چک مثبته،انشاالله خدا هر چی صلاحمونه سر راهمون قرار بده و روزیمون کنه

فدات بشم عزیز دلم نه هیچ علائمی فقط زیز دلم مثل دل درد پریودی ضعیف گاهی میگیره ول میکنه

گر گرفتگی هم داشتی؟من سیکلام۲۸روزه بوده ماه قبل شد۳۱این ماهم ۳۱هس هنوز نشدم نمیدونم عقب افتاده یانه نمیدونم کدوم رو حساب کنم

گر گرفتگی هم داشتی؟من سیکلام۲۸روزه بوده ماه قبل شد۳۱این ماهم ۳۱هس هنوز نشدم نمیدونم عقب افتاده یانه ...

منم وقتی اقدام کردم و دفعه اول پریود شدم پریودیم دوسه روز عقب افتاد ولی پریود شدم و قبلش منظم بودم ولی وقت اقدام نامنظم شد این ماه هم ۴ روز عقب افتادم بی بی چک گذاشتم ،چند روز عقب افتادین؟

منم وقتی اقدام کردم و دفعه اول پریود شدم پریودیم دوسه روز عقب افتاد ولی پریود شدم و قبلش منظم بودم و ...

والا اگر۲۸روز حساب کنم۳روز اگرم ک طبق ماه قبل باشه بایذ امروز بشم من سه ساله اقدامم

والا اگر۲۸روز حساب کنم۳روز اگرم ک طبق ماه قبل باشه بایذ امروز بشم من سه ساله اقدامم

انشاالله که بارداری از ته دل برات دعا کردم باردار باشی،یه بی بی چک امروز بگیر تست کن اگه باردار باشی نشون میده

انشاالله که بارداری از ته دل برات دعا کردم باردار باشی،یه بی بی چک امروز بگیر تست کن اگه باردار باشی ...

انشالا ممنون عزیزم میترسم بزنم بسکه بی بی چک منفی دیدم امروز و فردا هم صبر کنم شاید پریود شدم اخه علایم پریودی دارم میره و میاد

انشالا ممنون عزیزم میترسم بزنم بسکه بی بی چک منفی دیدم امروز و فردا هم صبر کنم شاید پریود شدم اخه عل ...

اگه علائم پریودی میره و میاد بارداری منم علائم پریودی داشتم و هنوزم گاهی حالتای دلدرد پریودی دارم انشاالله بارداری عزیز دلم امیدت به خدا باشه منم بعد از ۶ سال زندگی مشترک اقدام کردم

اگه علائم پریودی میره و میاد بارداری منم علائم پریودی داشتم و هنوزم گاهی حالتای دلدرد پریودی دارم ان ...

جدی منم ۶سال ازدواج کردم اما سه سال تو اقدام🙂انشالا عزیزم البته من بی بی چکمم قبلا دوبار مثبت شد اما سقط شدبرای همین چشمم میترسه

جدی منم ۶سال ازدواج کردم اما سه سال تو اقدام🙂انشالا عزیزم البته من بی بی چکمم قبلا دوبار مثبت شد ام ...

ایندفعه حامله شدی ازمایش بده احتمالا خونت غلیظه من دوست صمینیم دوبار سقط شد کلی ویتامین و ازمایش اسپرم مرد و کلی ازمایش خودش داد اخر دکترش و عوض کرد دید خونش غلیظه دور نافش آمپول رقیق کننده میزد سومین اقدامش که مثبت شد بچش موند و الان به دنیا اکمد توام حس مطکنم خونت غلیظه انشاالله تستت مثبت باشه اگه تهرانی بگو شماره دکترو بدم توام برو پیش اون شرایطت خیلی مشابه دوستمه ،توکلت به خدا

ایندفعه حامله شدی ازمایش بده احتمالا خونت غلیظه من دوست صمینیم دوبار سقط شد کلی ویتامین و ازمایش اسپ ...

اره غلضت خونم دارم باید موقعه بارداری امپول اطراف ناف بزنم.من مشکل اسپرم داره همسرم و خودمم پرولاکتینم بالا پایین میشه