2821
2789
عنوان

بی بی چک

413 بازدید | 75 پست

سلام،روز بخیر، من۴  روز از زمانی که باید پریود میشدم گذشته و این ماه اقدام به بارداری کرده بودم ،اگه فردا صبح بی بی چک استفاده کنم جوابش درسته یا خطا میده؟'ممنونم

منم مثل تو زدم بعد ظهر هم زدم مثبت بود و درست

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر تایمت شبیه منه، منم بی بی چک گرفتم اما گذاشتم تا شنبه، ولی من اقدام پر خطری نداشتم 😢😭

تو هم بزن و بزار  و صدام کن

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
به سلامتی پسر گلت به دنیا بیاد.

ممنون گلم انشااله توهم باردار بشی 

جنسیتو حالا نمیدونم

آها یعنی نیازی نیست حتما صبح باشه؟ من امروز روز چهارم تاخیرم هست 

نه الان دیگه صبح بودن نمیخاد

هر کی زد بیاد بزاره ها منم صدا کنین 

چقدر تایمت شبیه منه، منم بی بی چک گرفتم اما گذاشتم تا شنبه، ولی من اقدام پر خطری نداشتم 😢😭

من استرس گرفتم گفتم فردا صبح که میگن درستتره امتحان کنم🤣بیا باهم امتحان کنیم🤣🤣

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز