2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 75 پست
چه میدونم استرس گرفتم نمیدونم چه حسی باید بگیرم! 😢

برو بزن بیا بگو منم ب استرس انتداختی 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موافقم، ولی یه دلمم میگه عصری بزنم اگه مثبت بود فردا برم آزمایش خون تا مطمئن بشم، البته میشه صبح ...

منم صبح دارم میرم ازمایش خون بدم شوهرم نابودم کرد انقد پیام داد تست کردی؟🤣🤣🤣از استرس اونم هست میترسم بی بی چک بذارم😂😂😂😂

منم صبح دارم میرم ازمایش خون بدم شوهرم نابودم کرد انقد پیام داد تست کردی؟🤣🤣🤣از استرس اونم هست میت ...

برو بزن الان خب 

چ دلی داری 

من روزی دوبار میزدم 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه ۴ روز میترسم عقب افتادن باشه بعد تا شب دق میکنم منفی باشه

دلم میگه مثبته 

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

چه دل بزرگی داری تا حالا نزدی ، من ۶ روز به پری مونده تا دارو خونه رفتم اما خودم متقاعد کردم بی بی نخرم بزارم تا موعد اگه میخریدن وسوسه میشدم بزنم☹☹☹

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
چه دل بزرگی داری تا حالا نزدی ، من ۶ روز به پری مونده تا دارو خونه رفتم اما خودم متقاعد کردم بی بی ن ...

دل بزرگ چیه میترسم نباشم شوهرم این همه ذوقش کور شه ترجیح میدم تو بی اطلاعی بمونیم صبح میزنم حتمن

دل بزرگ چیه میترسم نباشم شوهرم این همه ذوقش کور شه ترجیح میدم تو بی اطلاعی بمونیم صبح میزنم حتمن

نه انشالله تو ذوقتون نمیخوره ، یه نی نی خوشگل تو شکمت داری

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز