سلام بچه ها لطفا نظر بدید .من با خانم پسرخاله همسرم دوست صمیمی هست الان یک هفته هست پدرشوهر اینخانم ک شوهر خاله هسرم میشه عمل کردند این خانم با اینکه همیشه با من در تماس هست ی زنگی بهم نزده نگفته پدرشوهرم عمل کردند من باید بیام از مادرشوهرم خبر دار بشم .در صورتیکه هر اتفاقی ک بیوفته و باید تماس گرفت من ب این خانم خبر میدم میگم ک ما زنگ زدیم ک فردا گله ای از مانشه .خیلی از دستش ناراحتم .لطفا نظر بدید .
عمل کلیه ی پیرمرد ۷۶ ساله انجام داده .چیز مهم نبود ؟
حالا شاید از نظر اون نباشه
چرا انقد خودخوری میکنی
زیاد بهش فکر نکن جانم
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
من ک نمیشناسمش ولی اگه شما حس میکنید از عمد نگفته بهتون باهاش سرسنگین باش
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
نمیدونم من ک نمیشناسمش ولی اگه شما حس میکنید از عمد نگفته بهتون باهاش سرسنگین باش
من همه چی رو میگم مادرشوهرم عمل کرد بهش گفتم .یکی از فامیلا پادربزرگش فوت شد گفتم ک تسلیت گفتیم یکی کرونا گرفت گفتم ک زنگیدیم .تازه بعد میگفت خوب شد ب ما گفتید