2777
2789
عنوان

بیشعوری

191 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها لطفا نظر بدید .من با خانم پسرخاله همسرم دوست صمیمی هست الان یک هفته هست پدرشوهر این‌خانم ک شوهر خاله هسرم میشه عمل کردند این خانم با اینکه همیشه با من در تماس هست ی زنگی بهم نزده نگفته پدرشوهرم عمل کردند من باید بیام از مادرشوهرم خبر دار بشم .در صورتیکه هر اتفاقی ک بیوفته و باید تماس گرفت من ب این خانم خبر میدم میگم ک ما زنگ زدیم ک فردا گله ای از مانشه  .خیلی از دستش ناراحتم .لطفا نظر بدید .

وقتی خبر نمیده

جایی هم برای گلایه نمیمونه

نهایتش میگی خبر نداشتم

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکم تو نسبتا گیر کردم نفهمیدم کی به کیه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

اون نباید بگه که شوهرتم نمیدونسته؟ یا مادرشوهرت میگفت. جای گله نداره که 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بی خیال  یادش رفته خب

نه بابا یادش نمیره .من وقتی زن دایی شوهرم کرونا گرفت بهش گفتم ک شما هم بدونید ما زنگ زدیم حالش رو پرسیدیم .ولی این خانم اصلا هر چی بدونه نمییاد بگه از هرچی مرگ ومریضی و ....باشه بهم نمیگه میاد خودشو پیش بقیه خوب نشون میده .

من باشم ناراحت نمیشم یا فراموش کرده بگه شایدم براش چندان مهم نبوده

پدرشوهرش بوده برای چی براش مهم‌نباشه چطور براش مهم بوده ک هر دیقه زنگ‌میزده ب مادرشوهرش میگفت کاری کمکی دارید من هستم .نمیتونست ی خبر ب ما بده ک فلانی عمل کرده 

وقتی خبر نمیده جایی هم برای گلایه نمیمونه نهایتش میگی خبر نداشتم

من وقتی از مادرشوهرم شنیدم ب شوهرم‌گفتم باهم زنگ زدیم حالشون رو پرسیدیم ......این خانم اگه بامن در ارتباط نبود باهم زیاد دوست نبودیم من‌گله نداشتم‌چون همیشه باهم در ارتباطیم  و صمیمی بودیم انتظار دارم

من وقتی از مادرشوهرم شنیدم ب شوهرم‌گفتم باهم زنگ زدیم حالشون رو پرسیدیم ......این خانم اگه بامن در ا ...

لابد مسئله مهمی نبوده و نخواسته کسی بفهمه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

دوستی مون در حدی  پنج شنبه ها بود ک‌دور هم بودیم‌ی شام میخوردیم و فیلم‌میدیدیم و درد و دل میکردیم‌و هفته ای یکی دوبار تلفنی در ارتباط بودیم .ولی ادمی بود ک تو سختی هیچ وقت پشتم نبوده