گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 عنوان آمپول hcg 55 بازدید | 7 پست سلام دوستان من پریروز یه دونه hcg زدم دیروزم یکی ولی هنوز تخمک آزاد نشده یعنی ممکنه کیست بشه؟🤕😰آخه چرا کسی بوده با وجود hcg بازم کیست اورده باشه؟؟؟؟ تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی 1400/04/16 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 خواهشا جواب بدین اعصابم خیلی خرده تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 از کجا فهمیدی آزاد نشده همیشه وقتی آزاد میشه یه طرف دلم تیر میکشه ولی الان یه دردایی دارم ولی انگار بازم داره رشد میکنه تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
محیا_ام عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3339 همیشه وقتی آزاد میشه یه طرف دلم تیر میکشه ولی الان یه دردایی دارم ولی انگار بازم داره رشد میکنه نه بابا به اونا توجه نکن منم زدم دو طرفه درد داشتم آزادم شده بود
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 نه بابا به اونا توجه نکن منم زدم دو طرفه درد داشتم آزادم شده بود خدا کنه واقعا اعصابم خرابه این همه هزینه دارو بدی بعد کیست بیاری تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
محیا_ام عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3339 خدا کنه واقعا اعصابم خرابه این همه هزینه دارو بدی بعد کیست بیاری نه استرس الکی داری اون اصلا نمیزاره کیست بشه اسمش روشه امپول آزاد سازی دردم عادیه بعد زدن امپول
گوگولی_ناز۱۳۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 4126 نه استرس الکی داری اون اصلا نمیزاره کیست بشه اسمش روشه امپول آزاد سازی دردم عادیه بعد زدن امپول ... مرسی عزیزم تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی