2777
2789

من دوره دانشجوییم با همکلاسیم سوار اتوبوس شدم اون یه ایستگاه زودتر از من پیاده شد ولی خیلی اصرار کرد گفت کرایه نده کرایتو حساب میکنم

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

منم موقع پیاده شدن به راننده گفتم خواهرم ایستگاه قبل حساب کرده راننده گفت ازین خواهر الکی های زیاد دیدیم یکم نق زد گفت برو منم پیاده شدم ازعصبانیت بخاطر برخورد تندش نمیدونم چرا دوباره حساب نکردم ای کاش بهش کرایه میدادم فکر میکردم اون دوستم ممکنه داده باشه چون خیییلی اصرار کرد ک من پول ندم... حالا این حرف 4 _5سال پیشه الان میگم نکنه واقعا اونم حساب نکرده و من مدیون شدم.. خانما دستم به راننده نمیرسه بگید چیکار کنم؟؟ پولش رو چطور برسونم به‌ش

لطفا سرزنشم نکنید بچه بودم😩😩عذاب وجدان دارم کرایه ش هم کم بود 1600اینا بود 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

خب 😕

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب صدقه بده به جاش.

اگر نمیتونی به خودش بدی.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
وسوال شرعیش؟

گفتم دیگه رد مظالم چطور بدم

ردمضالم بده 

چطوری چقدر بدم.. کرایه اون موقع 1500 _600 بود