2777
2789
عنوان

غریبی کردن بچه

2368 بازدید | 38 پست

دخترم هفت ماهشه به شدت کسی باهاش حرف میزنه غریبی میکنه و گریه شدید جوری که به هق هق میوفته.همش نگرانم نکنه بزرگ شه و اجتماع گریز بشه . کسی بچش یا از اطرافیان اینجوری بوده بعد خوب شه ؟؟ 

خیلی بقیه هم تحت فشارم میذارن میگن برو اسمش رو عوض کن و این حرفا واقعا ناراحتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی این محدوده سنی بچه ها دچار ترس از غریبه ها میشن . نگران نباش 

بهش احساس امنیت بده و بغلش کن . به زور از آغوش خودت جداش نکن و نده بغل بقیه 

همونجور که توی بغلته ، راه ارتباطش با دیگران رو باز کن . بعد چند ماه خوب میشه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
چه ربطی به اسمش داره😶 درست میشه فقط سعی کن ارتباطت رو با اطرافیان بیشتر کنی دوتا ادم ببینه بچه&nbs ...

بهم میگن بچه هایی که غریبی کنن باهوش نیستن و این حرفا

توی این محدوده سنی بچه ها دچار ترس از غریبه ها میشن . نگران نباش  بهش احساس امنیت بده و بغلش ک ...

امیدوارم مخصوصا وقتی بقیه رو میبینم بچه هاشون اینقدر اروم و اجتماعی ان ناراحت میشم

بهم میگن بچه هایی که غریبی کنن باهوش نیستن و این حرفا

بببین بزن دهنشون رو گل بگیرن اونا مریضن میخوان بچه تو رو مریض جلوه بدن،با این افکار مسموم اخرش تو هم مریض میکنن به ی ورت بگیر

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
بببین بزن دهنشون رو گل بگیرن اونا مریضن میخوان بچه تو رو مریض جلوه بدن،با این افکار مسموم اخرش تو هم ...

به خدا دیوونم کردن ام ناراحتم نکنه اسمش بد باشه نکنه باهوش نباشه نکنه اجتماع گریز بشه .....

امیدوارم مخصوصا وقتی بقیه رو میبینم بچه هاشون اینقدر اروم و اجتماعی ان ناراحت میشم

نه عزیزم اصلا نگران نباش . این یک مسئله علمی و تحقیق شده ست 

همه بچه ها در حدود 7-8 ماهگی اینجوری میشن و روال طبیعی رشدشون هست 

برادرزاده خودم از وقتی به دنیا اومد دائم میخندید و بغل همه از غریبه و آشنا میرفت . اصلا گریه نمیکرد خیلی خوشرو بود 

همین که 8 ماهش شد ، از غریبه ها میترسید بغل کسی نمی رفت و گریه میکرد و می چسبید به مادرش . بعد یکی دو ماه مثل قبلش شد 😇

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️