2777
2789
عنوان

غریبی کردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 38 پست
به خدا دیوونم کردن ام ناراحتم نکنه اسمش بد باشه نکنه باهوش نباشه نکنه اجتماع گریز بشه .....

چه ربطی به اسمش داره.دلسا قشنگ.پسر منم اولش این طوری بود.کم کم بزرگ شد درست شد نگران نباش.اتفاقا خیلی هم باهوش.این حرفای چرت رو اهمیت نده.

عزیزم برو درباره ترس از غریبه ها در کودک 8 ماهه بخون توی اینترنت و اطلاعات کافی کسب کن تا اینقدر با حرف دیگران بهم نریزی و ضمنا یک جواب محکمی هم به اونا بدی

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو درباره ترس از غریبه ها در کودک 8 ماهه بخون توی اینترنت و اطلاعات کافی کسب کن تا اینقدر با ...

من عاشق اسمش بودم اینقدر این چندوقت بهم گفتن ما هیچ بچه ای رو ندیدیم اینجوری گریه و غریبی کنه ناراحتم کردن

واقعا الان چند وقتشه ؟ راحت ارتباط میگیره باهمه؟؟؟

الآن که بزرگه . دوسال و هفت ماهشه 

خیلی بچه اجتماعی ای هست 

اصلا این مسئله ربطی به هوش بچه یا اجتماع طلبی- انزوا طلبی نداره

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نه عزیزم اصلا نگران نباش . این یک مسئله علمی و تحقیق شده ست  همه بچه ها در حدود 7-8 ماهگی اینج ...

دقیقا بچه منم همینجور بود. تا قبل از ۶و۷ماهگی بغل همه میرفت به این سن که رسید یه غریبه که روبرویم حتی نشسته بود گریه میکرد الان بهتر شده. اینا طبیعیه 

من عاشق اسمش بودم اینقدر این چندوقت بهم گفتن ما هیچ بچه ای رو ندیدیم اینجوری گریه و غریبی کنه ناراحت ...

چقدر بعضیا بی درکن و چقدر راحت برای بچه های دیگران نسخه میپیچن 

کسب آگاهی و اطلاعات در این زمینه باعث میشه این حرفا مهم نباشن چون عملکرد و واکنش درست و به جا رو متوجه میشی

ممنون که راهنمایی کردی

قربونت برم . به نظر اشتباه دیگران اهمیت نده

پسر منم غریبی میکنه حتی با عمه هاش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خیلی گریه میکرد؟ دختر من یهو سیاه میشه از گریه

اره خیلی گریه می کرد، غریبه بغلش می کرد.تا حدی که کم بود نفسش بند بیاد ولی کم کم بزرگتر شد وبا ادما اشناتر شد درستدشد.راستی من از ۳سالگی پسرم چند ساعت می بردم خانه اسباب بازی تا با محیط بیرون وبچه های دیگه اشنا بشه .تا روابط عمومیش بهتر بشه.تو هم بزرگتر شد ببرش در این جو جاها .خیلی خوب

دقیقا بچه منم همینجور بود. تا قبل از ۶و۷ماهگی بغل همه میرفت به این سن که رسید یه غریبه که روبرویم حت ...

نااازی ❤️ 

دقیقا همه بچه ها همینطورن . و علتش اینه که مادر رو کاملا میشناسن و بهش احساس نیاز دارن ، میترسن با جدایی از مادر از دستش بدن 

استارتر عزیز شما به عنوان یه مادر باید تو هر زمینه ای که به بچه ات مربوط میشه مطالعه داشته باشی. از نحوه شیر خوردن و حرکات و رفتار بگیر تا تربیتش. اینجور دیگه دلواپس هیچی نیستی. و وز تجربیات صحیح و اصولی بقیه هم استفاده کن