2821
2789
عنوان

دلم گرفته

98 بازدید | 18 پست

سلام خانوما و مامانا دلم بد جور گرفته  نمیدونم ولی دلم گرفته  دلم غصه داره  فقط خواستم همین رو بگم  لطفا  بهم چیز نگین  میدونم  به نظرتون عجیب یا مسخرس  ولی  یهو دلم خواست  بگم  من دلم گرفته 😕

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله

چی عجیب یا مسخرس... گرفته دیگه... الهی دل گرفته همهههه وا بشه... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی عجیب یا مسخرس... گرفته دیگه... الهی دل گرفته همهههه وا بشه... 

الهی آمین 

ما زاده عشق و عشق شد مادر ما.         برام دعا کنید إن شاء الله نینیم سالم و سلامت به دنیا بیاد إن شاء الله
چرا آخه

نمیدونم یعنی میدونما  ولی،انگار نمیدونم یه جورایی گیجم 

نمیدونم یعنی میدونما  ولی،انگار نمیدونم یه جورایی گیجم

زندگی گاهی خیلی سخت و اذیت کننده میشه من اینجور وقتا به خدا و خلوت خودم پناه میبرم از دنیا دور میشم بهتر میشم 

حلالم کنید و خدانگهدار   
زندگی گاهی خیلی سخت و اذیت کننده میشه من اینجور وقتا به خدا و خلوت خودم پناه میبرم از دنیا دور میشم ...

اره این حال رو فقط خدا میتونه خوب کنه  

یکیو بغل کن راحت میشیی

خوابن  و بعضی  نیستن  که بغلشون  کنم  خودم تنهام 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792