2777
2789

شوهرم افتاده زندان اولش از من قایم کرد بعدکه خودم فهمیدم گف دوستم پاپوش دوخته برام و مواد گذاشته تو ماشینم میخواسته زندگیم بپاشه و ....

۴ سال حبس داره که عفو بخوره ۹ ماه باید بره 

معلومه شوهرم خیلی پشیمونه همش میگه اگه دیگه ببینی من با کسی رفیق شدم همه جا خودت باهام بیا دیگه من با کسی یه قدمم بر نمیدارم ...

حالا من واقعا گیج موندم خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم مهریه مو گذاشتم اجرا ولی دوسش دارم 😢 

شما اگه جای من بودین فرصت میدادین بهش یا نه ؟ باتوجه به اینکه من ازدواج دومم هس😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پشیمونه ها هر وقت زنگ بزنه گریه میکنه من تا حالا نرفتم دیدنش ولی خواهر شوهرم میره میگه از وقتی فهمیده مهریه تو گذاشتی اجرا حالش خیلی بده ..‌‌

منم دیدم خیلی ناراحته گفتم بیا بیرون ثابت کن کاره تو نبود من به پات میمونم ولی راستش خودمم گیج موندم

پاپوشه واقعا؟اگ اره تو سختیاکنار همدیگ باشین 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

اگ دوسش داری چرااینکارو کردی باخوبیاوبدیاش بساز واگرنه چ دوسداشتنیه تامشکل واسش پیش تومد مهریتوگذاشتی اجرا

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            
مرد خوبیه ؟ ۴ سال عمرتو تلف کنی و بیرون از زندان منتظرش باشی یعنی

اره بقیه اخلاقاش بد نیس عفو مشروط میدن ۹ ماهشو باید بره که دوماهش تموم شد یعنی تقریبا ۷ ماهش میمونه

اگ دوسش داری چرااینکارو کردی باخوبیاوبدیاش بساز واگرنه چ دوسداشتنیه تامشکل واسش پیش تومد مهریتوگذاشت ...

چون به من نگفته بود جریانو منم وقتی فهمیدم خیلی ناراحت شدم همون روز گذاشتم اجرا

من شمارویادمه!تعجب میکنم چراشک کردی به تصمیمات!فقط بخاطر اینکه ازدواج دومته!

هم معتاد ،هم سابقه قبلی داره!هم الان باموادگرفتنش ،هم تفاوت سنی زیادداری ومشکلات دیگه!دقیقاچرابهش فرصت بدی!اونم وقتی که هنوزتوعقدهستی!!

حرف خانواده اتوگوش کن!دلت برای خودت بسوزه وجوانیت!