من تو اینستا شوهرم هستم و الان چندروزه قهرکردیم حسابی پیش هم نیستیم تقصیر منم بود حالا شوهرم رفته استوری ی خانمی ریپلای کرده نوشته کراش زدم با استیکر خنده بنظرتون چکارکنم چه عکس العملی نشون بدم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چراازت عصبیه؟چی شده بینتون مگ عزیزم گاهی وقتا اگ اینو ندونیم اشتبله میگیم چیکارکن خب شاید حق داره
دعوای بدی عصرش داشتیم البته ی ماهه که زیاد خوب نبودیم باهم من شب گفتم بزار بترسونمش نزدیک اومدنش تواتاقم شیرگازو باز کردم خودمو زدم به خواب وقتی دید منو خیلی ترسید و اصلا عصبی شد ب شدت بعد توخونه مامانمم مامانم اومد گف بچم اگه چیزی شه تقصیر توهه اونم گف خیلی بچه ای این چه کاری بود دیگه قهر کرد رف
بهش چی پیام دادی ک جوابتونداده؟بستگی داره ب پیامتاا
اول نوشتم دلم برات تنگ شده سین کرد جواب نداد بعد گقتم با جواب ندادن چیزی حل نمیششع بازم سین کرد ج نداد دیگه گفتم بیاحرف بزنیم مشکلمون حل کنیم اینم جواب تداد دیگه هیچی نگفتم