2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراازت عصبیه؟چی شده بینتون مگ عزیزم گاهی وقتا اگ اینو ندونیم اشتبله میگیم چیکارکن خب شاید حق داره

دعوای بدی عصرش داشتیم البته ی ماهه که زیاد خوب نبودیم باهم من شب گفتم بزار بترسونمش نزدیک اومدنش تواتاقم شیرگازو باز کردم خودمو زدم به خواب وقتی دید منو خیلی ترسید و اصلا عصبی شد ب شدت بعد توخونه مامانمم مامانم اومد گف بچم اگه چیزی شه تقصیر توهه اونم گف خیلی بچه ای این چه کاری بود دیگه قهر کرد رف 

دعوای بدی عصرش داشتیم البته ی ماهه که زیاد خوب نبودیم باهم من شب گفتم بزار بترسونمش نزدیک اومدنش توا ...

خب دلیل اینکارت چی بوده؟ببین بنظرم خودکشی حتی تظاهر ب انجامش ضعیف بودنتو نشون میده ویجور بچه بازیه چون به جشم دیگ نگات میکنن بعد اون

متعهدم به عشقت تا پایِ جان♡s♡
دعوای بدی عصرش داشتیم البته ی ماهه که زیاد خوب نبودیم باهم من شب گفتم بزار بترسونمش نزدیک اومدنش توا ...

واای 

خب عزیزم اگ اون ی کبریت یاجرقه میزد الان جفتتون سوخته بودین ک

این چ کاری بود

خب دلیل اینکارت چی بوده؟ببین بنظرم خودکشی حتی تظاهر ب انجامش ضعیف بودنتو نشون میده ویجور بچه بازیه چ ...

اره واقعا اشتباع کردم حتی قصد خودکشیم نداشتما فقط میخواستم شوهرمو بترسونم بیشتر حواسش بهم باشه که گندزدم

اون قهر کرده ک مثلا تورو درست کنه دوباره از این کارها نکنی

من خودم تا چند سال پیش هر جی میشد شوهرم میگف خودمو میکشم منم ساده باور میکردم کوتاه میومدم 

ی سری واقعا قرص خورد دیگه اهمیت ندادم الان چتد ساله دیکه اصلا نمیگه درست شد

بهش چی پیام دادی ک جوابتونداده؟بستگی داره ب پیامتاا

اول نوشتم دلم برات تنگ شده سین کرد جواب نداد بعد گقتم با جواب ندادن چیزی حل نمیششع بازم سین کرد ج نداد دیگه گفتم بیاحرف بزنیم مشکلمون حل کنیم اینم جواب تداد دیگه هیچی نگفتم