2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 117 پست
اوف شخصیت شوهرم خیلی پیچیدسسسس از ی طرفیم ی باربهش پیام دادم جوابمو نداد نمیخوام تا شنبه چیزی بگم بن ...

اره شاید خودت بهتر میدونی ببین چی میشه چیکار کنی .. غصه نخوری ها به خودت برس وقتی تو بهتر از همه باشی از لحاظ اخلاق  و تیپ و تمیزی و شیکی هیچ اتفاقی نمی افته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شاید خودت بهتر میدونی ببین چی میشه چیکار کنی .. غصه نخوری ها به خودت برس وقتی تو بهتر از همه باش ...

بخدا از هر لحاظ ازش سرم جایی نشده رفته باشم تعریف خوشکلیمو نکنن حالا اون خانم اگه خوشکل ام بود یا از من بهتر بود دلم نمیسوختا😬😬😬

اره شاید خودت بهتر میدونی ببین چی میشه چیکار کنی .. غصه نخوری ها به خودت برس وقتی تو بهتر از همه باش ...

راست میگ

فقط رو خودت کار کن از الان

سعی کن اولویتت خودت باشی و هیچی آرامشتوخراب نکنه سخته ها ولی یروز میفهمی هیچی خرزشش بیشتر از خودتوارامشت نیست پس از الان روش کترکن

درکت میکنم بخدا  باور کن اما این ک بهش بگی راهش نیست اینطوری شوهرت فکر مینه همه جاا زیر نظرش ...

نه گفتنش پرو ترش میکنه میدونم اگه باهاش خوب شم و محبت کنم عین مو تودستمه ولی لعنتس الان لج کرده باهام پیشمم نمیاد چون عقدیم تو ی خونه هم نیستیم

بخدا از هر لحاظ ازش سرم جایی نشده رفته باشم تعریف خوشکلیمو نکنن حالا اون خانم اگه خوشکل ام بود یا از ...

مگ اون خانم چ مدل خانمیه بی حجاب یا خوش اندام یا چ رفتاری داره 

راست میگ فقط رو خودت کار کن از الان سعی کن اولویتت خودت باشی و هیچی آرامشتوخراب نکنه سخته ها ولی ی ...

از ی طرفم حرصم میاد بخاطر ی دایرکت بخوام ب طلاق فکر کنم اصلا پریشونم

اگه بخواد بیاد پیشم که پاک میکنه نمیزاره من ببینم

عزیزم اگه تلگرام داری ی گروهی مشاوره هست رایگانه کلی هم سیاست های همسرداری اموزش میدن مخصوص بانوانه  اگه میخوای لینکشو بفرستم عضو شو ضرر نمیکنی 

بخدا از هر لحاظ ازش سرم جایی نشده رفته باشم تعریف خوشکلیمو نکنن حالا اون خانم اگه خوشکل ام بود یا از ...

نه عزیزم تو مجازی فقط برا دلخوشی بعضی ها این کارا رو میکنن بعضی ها هم چون حوصله شون سر میره در اصل تو رو دوست داره 

عزیزم بنظرم پیشقدم شو با شوهرت اشتی کن شاید کمبود داره که به یکی دیگ رو اورده ...بنظرم سر چیزای الکی زندگیتونو خراب نکنید و بجنگ واسه عشقت...نزار ب کسی دیگ پناه بیاره و بدونه ک تو هستی

متعهدم به عشقت تا پایِ جان♡s♡