2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره آشتی کن بگو نکنه این کارا رو. وابسته بشه بد میشه روز به روز سلام و چت و درد و دل شروع میشه انوقت ...

الان یکسالی هس تو اکانتشم دوستی ندیدم ازش اینم فکر کنم بخاطر قهرمون باهام لج کرده

نه ندارم تو عقدم

خب پس نگران نباش گلم

فقط و فقط صبرکن

اصلا زودنروبهش بگو 

زیرنظرش بگیر لایک و سیو هاشم زیر نظربگیر

بعدش قطعااون خانم ی جواب سربالامیده اما وقتی دیدی شوهرت داره اصرارمیکنه بهش با مدرک برو بهش ثابت کن و رمز اینستاشو اول عوض کن بعدش برو بهش بگو قضیه این درصورتیه ک همسرت به اون خانم بپیچه و هی پیگیر شه اگرم نشد که بیخیالش شو

خب پس نگران نباش گلم فقط و فقط صبرکن اصلا زودنروبهش بگو  زیرنظرش بگیر لایک و سیو هاشم زیر نظ ...

نه میدونم پیگیر نمیشه اصلا از ی طرف دلم میخواد اشتی کنم از ی طرف اینو دیدم دلمو زد

اخه چندبار خانمه انلاین شده جواب نداده 

شما اول اشتی کن بعد با ی بهونه ای گوشیشو بگیر و بگو ینی چی این کارها 

ولی الان چیزی بگی حرفشو میندازه جلو ک میدونستم تو پیجمی از قصد این کارو کردم ببینی حرص بخوری 

اره آشتی کن بگو نکنه این کارا رو. وابسته بشه بد میشه روز به روز سلام و چت و درد و دل شروع میشه انوقت ...

ن وقتی نمیدونه توپیجشه اگ الان بره بگه بهش شوهرش ناراحت میشه دیگ بهش اعتماد نداره فکر میکنه ک آزاد نیست توی آزاد گذاشتن میشه مردارو شناخت

اینکه روی اصلیشو ببینی خود بخود اعتماد میکنی 

ن وقتی نمیدونه توپیجشه اگ الان بره بگه بهش شوهرش ناراحت میشه دیگ بهش اعتماد نداره فکر میکنه ک آزاد ن ...

اوف شخصیت شوهرم خیلی پیچیدسسسس از ی طرفیم ی باربهش پیام دادم جوابمو نداد نمیخوام تا شنبه چیزی بگم بنظرم این دوری واسه جفتمون خوبه 

نه میدونم پیگیر نمیشه اصلا از ی طرف دلم میخواد اشتی کنم از ی طرف اینو دیدم دلمو زد

درکت میکنم بخدا 

باور کن

اما این ک بهش بگی راهش نیست

اینطوری شوهرت فکر مینه همه جاا زیر نظرش داری و ازت زده میشه و دیگ خود واقعیشو نشونت تمیده بد میشه صبرکن اگ باز تکرار شد حتما حتما بهش بگو و یه طوری بگو ک بترسه از دستت بده  و واقعا بروش بیار و بگو هرطوری ک میخای باشم باش وگرنه از هردست بدی از همون دست پس میگیری

اوف شخصیت شوهرم خیلی پیچیدسسسس از ی طرفیم ی باربهش پیام دادم جوابمو نداد نمیخوام تا شنبه چیزی بگم بن ...

اره سعی کن یچیزبهونه کنی بشین باخودت کناربیا ولی هیچوقت اینوفراموش نکن ک بزار فکر کنه حسابی آزاده که واقعیتشو بشناسی از طرفیم بهش بفهمون خط قرمزاتو