2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره آشتی کن بگو نکنه این کارا رو. وابسته بشه بد میشه روز به روز سلام و چت و درد و دل شروع میشه انوقت ...

الان یکسالی هس تو اکانتشم دوستی ندیدم ازش اینم فکر کنم بخاطر قهرمون باهام لج کرده

نه ندارم تو عقدم

خب پس نگران نباش گلم

فقط و فقط صبرکن

اصلا زودنروبهش بگو 

زیرنظرش بگیر لایک و سیو هاشم زیر نظربگیر

بعدش قطعااون خانم ی جواب سربالامیده اما وقتی دیدی شوهرت داره اصرارمیکنه بهش با مدرک برو بهش ثابت کن و رمز اینستاشو اول عوض کن بعدش برو بهش بگو قضیه این درصورتیه ک همسرت به اون خانم بپیچه و هی پیگیر شه اگرم نشد که بیخیالش شو

خب پس نگران نباش گلم فقط و فقط صبرکن اصلا زودنروبهش بگو  زیرنظرش بگیر لایک و سیو هاشم زیر نظ ...

نه میدونم پیگیر نمیشه اصلا از ی طرف دلم میخواد اشتی کنم از ی طرف اینو دیدم دلمو زد

اخه چندبار خانمه انلاین شده جواب نداده 

شما اول اشتی کن بعد با ی بهونه ای گوشیشو بگیر و بگو ینی چی این کارها 

ولی الان چیزی بگی حرفشو میندازه جلو ک میدونستم تو پیجمی از قصد این کارو کردم ببینی حرص بخوری 

اره آشتی کن بگو نکنه این کارا رو. وابسته بشه بد میشه روز به روز سلام و چت و درد و دل شروع میشه انوقت ...

ن وقتی نمیدونه توپیجشه اگ الان بره بگه بهش شوهرش ناراحت میشه دیگ بهش اعتماد نداره فکر میکنه ک آزاد نیست توی آزاد گذاشتن میشه مردارو شناخت

اینکه روی اصلیشو ببینی خود بخود اعتماد میکنی 

ن وقتی نمیدونه توپیجشه اگ الان بره بگه بهش شوهرش ناراحت میشه دیگ بهش اعتماد نداره فکر میکنه ک آزاد ن ...

اوف شخصیت شوهرم خیلی پیچیدسسسس از ی طرفیم ی باربهش پیام دادم جوابمو نداد نمیخوام تا شنبه چیزی بگم بنظرم این دوری واسه جفتمون خوبه 

نه میدونم پیگیر نمیشه اصلا از ی طرف دلم میخواد اشتی کنم از ی طرف اینو دیدم دلمو زد

درکت میکنم بخدا 

باور کن

اما این ک بهش بگی راهش نیست

اینطوری شوهرت فکر مینه همه جاا زیر نظرش داری و ازت زده میشه و دیگ خود واقعیشو نشونت تمیده بد میشه صبرکن اگ باز تکرار شد حتما حتما بهش بگو و یه طوری بگو ک بترسه از دستت بده  و واقعا بروش بیار و بگو هرطوری ک میخای باشم باش وگرنه از هردست بدی از همون دست پس میگیری

اوف شخصیت شوهرم خیلی پیچیدسسسس از ی طرفیم ی باربهش پیام دادم جوابمو نداد نمیخوام تا شنبه چیزی بگم بن ...

اره سعی کن یچیزبهونه کنی بشین باخودت کناربیا ولی هیچوقت اینوفراموش نکن ک بزار فکر کنه حسابی آزاده که واقعیتشو بشناسی از طرفیم بهش بفهمون خط قرمزاتو