2777
2789
عنوان

گند زدم در حد لالیگا

896 بازدید | 54 پست

نمیدونم چرا اینقد فراموشکار شدم تو این هفته دومین گندیه ک میزنم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

ما بامیه خورشتی خیلی دوست داریم امروز ب شوهرم گفتم چتدکیلو بخره ک ابپز کنم فریز کنم برا زمستونم داشته باشیم گذاشتم تو دیگ فراموشم شد ک زیرشو خاموش کنم بعد دوساعت رفتم خمیرررررر خمیر شدن

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هفته پیشم لوبیا چیتی گذاشتم ابپز بشه خوابم برد بعد از بوی سوز بیدار شدم تا چندروز خونه بو گند سوختگی میداد الان اینو دیگ باید ی جوری ماست مالی کنم شوهرم نفهمه

ابپز؟؟؟؟؟ ما سرخ میکنیم

بله در حدی ک کمی نرم بشه بعد اخرای پخت خورشت به خورشت اضاف میکنیم تا حالا سرخ نکردم

ابپز؟؟؟؟؟ ما سرخ میکنیم

من خوزستانم اینجا ک همه ابپز میکنن فریز میکنن بعدا  ب خورش اضاف میکنن چ جوری مثلا سرخ میکنن؟؟

ما سرخ میکنیم این سری گرفتی بریزتو روغن سرخشون کن بسته بندی کن تو خورشتتم اخرین مرحله اضافه کن یه ...

یعنی چقد تو روغن سرخ کنم ؟؟؟بعد مزش فرق میکنه با ابپز؟؟

همه بامیه ها رو ریختم دور...میخام فردا یواشکی برم چندکیلو دیگ بخرم جایگزین کنم شوهرم نفهمه نه ک دعوام کنه ها ...حوصله سرزنش شدن ندارم

هفته پیشم لوبیا چیتی گذاشتم ابپز بشه خوابم برد بعد از بوی سوز بیدار شدم تا چندروز خونه بو گند سوختگی ...

یروز کار دست خودت میدی خدایی نکرده 

خب یه یادداشتی 

نمیدونم الارمی چیزی بزار یادت نره 

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️