_666savage مدیر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1876 عنوان نودلیت | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 28 پست اقا نودلیت میگن خیلی ضرر داره راسته؟من خعلی دوست دارم خودم رو خیلی دوست دارم🌼 1400/04/15 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_666savage مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1876 یعنی چیا من مارک خارجی میگیرم مارک یام یام اگه یه بار خارجیشو بخوری می بینی داخلیاش مزه نداره ... واقعا میگی؟تو امیران و رفاه میفروشن برم بخرم؟ خودم رو خیلی دوست دارم🌼
_666savage مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 1876 نه عامو ات اشغال چیه مگه کالباسه با گوشت گربه درس کنن 🥲🥲🤣🤣🤣 خودم رو خیلی دوست دارم🌼
nazanin1378 عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 2523 همه چی با اتو اشغاله من توش سیر میریزم فلفل دلمه هویج . تره امقد خوشمزه میسه اووف دلم خواست
قرمزی63 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 15162 نه باو مافله ای مخریم پدرو تو نمایندگی توضیع نودل تو یراز کار میکرد الانم حداقل خیلی کم هفته ای ۲ت ... فله ای هم مگه هس؟ منم عاشقشم😍 عجب حلوای قندم من😁 عجب ماه بلندم من😁
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 فله ای هم مگه هس؟ منم عاشقشم😍 فله ای که چه بگم خواستم بگم خبلی میخوریم ولی بسته های پنج تایی از هر طعم هستمن خودم باربیکیو گوجه و کاریشو خیلی دوس دارم مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
taaaaaaraaaaaa عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 4437 ی بار درست کردم واسه اینکه کم نیارم مجبورییییی خوردم هرآن ممکن بود عق بزنم چجوریی درست میکنید
قرمزی63 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 15162 فله ای که چه بگم خواستم بگم خبلی میخوریم ولی بسته های پنج تایی از هر طعم هست من خودم باربیکیو گوجه ... ووی منم عجب حلوای قندم من😁 عجب ماه بلندم من😁
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27544 واقعا میگی؟ تو امیران و رفاه میفروشن برم بخرم؟ من تا حالا ندیدم این مارکو تو رفاه اگه داره خوبه اره مارک یام یام طعم گوشتش عالیه و طعم اردک ، مرغ و میگوشم خوبه ولی دوتا اولیو بیشتر دوس دارم عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار
لوبیاپلوباترشی عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6477 من با طعم پیتزا و باربیکیوش رو خیلی دوست دارم 🤣😁😁🤣 لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
مسیح755 عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 759 تا حالا نخوردم چیه سوپه؟؟ مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰ هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
jetfox2 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 160 نه باو مافله ای مخریم پدرو تو نمایندگی توضیع نودل تو یراز کار میکرد الانم حداقل خیلی کم هفته ای ۲ت ... متاهلی؟ازا مضات هیچی معلوم نیست!
بیشونم عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 متاهلی؟ ازا مضات هیچی معلوم نیست! نوچ مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات