قبل از بارداری خوب بود. یه اخلاقای بدی داشت ولی نه انقد دیگه بد. الان همش در حال پیچوندن منه. بیشتر شبا میگه پیش دوستامم نمیاد خونه گوشیشو خاموش میکنه. اصلا بهم اهمیت نمیده( از نظر مالی مشکلی ندارم هر چی بخوام میده ولی محبت صفر) گوشیش رمز داره اصلا باز نمیکنه بده دستم. با اینکه دکتر گفته هیچ مشکل خاصی نداری ولی اصلا باهام رابطه نداره میگه نه من میترسم. ولی من شوهر خودمو میشناسم که انقد نمتونه تحمل کنه و داره از جای دیگه تامین میشه. بخدا انقد باهاش دعوا کردم و گریه کردم که بیرون نمونه بیاد خونه دلم به حال این بچه میسوزه از اول بارداری همش حرص و استرس و گریه. خودش از یه طرف و خانوادش از یه طرف عذابم میدن. مادرم هم اصلا شرایط زندگی خوبی نداره و به هیچ عنوان نمیتونم قهر کنم برم پیشش بمونم😭😭
پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی ! زندگی به همین آسانی می گذرد...
نمیدونم حکمت دنیا چیه یه زن وقتی بارداره از همه جهت فشار و استرس و مشکلات و روحی و جسمانی و تحمل میکنه اما اطرافیان ذره ای وجدان ندارن دیگه وسیله ای نشن که باعث عذاب اون مادر نشن نمیدونم همسرت همون قدر که تو نقش داری تو بارداری اونم مسئوله حتی مسئولیتش باید بیشتر از تو باشه
پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
فقط فکر خودت و بچه ات باش. توی این مملکت پر شده امثال این پست فطرتها، جنبه داشتن گوشی و این آزادی ها را نداشتن نرهای ایران فقط شوهر تو نیست عزیزم اکثرا یا معتادن یا خائن و دروغگو.
عزیزم منم توحاملگیم این مشکلاتو دااشتم ولی توروخدا الکی ب خودت استرس نده من بخاطر استرس انقباض گرفتم بستری شدم الان فقط ب بچت فکرکن بعدزایمان شوهرت خوب میشه باتو رابطه نداره حتما خودشو کنترل میکنه فکر بدنکن