2777
2789
عنوان

بی علاقگی به ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 51 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم سلام کجایی؟ چه خبر؟ هنوز مجردی؟ منم مثل تو ام

سلام عزیزم بله هنوزم مجردم یادش بخیر این تاپیکو یادم رفته بود اون موقع یه خاستگارو رد کردم یکسال گذشته نه تنها پشیمون نیستم خوشحالم هستم😂

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
سلام عزیزم بله هنوزم مجردم یادش بخیر این تاپیکو یادم رفته بود اون موقع یه خاستگارو رد کردم یکسال گذش ...

من اصلا شوق واسه ازدواج ندارم. ولی بخاطر ترس از تنهایی تو آینده خواستگار قبول میکنم. واقعا گیر کردم . از طرف دوست دارم خانواده و بچه داشته باشم از طرف دیگه دوست ندارم با به مرد ازدواج کنم و ادا اصول خودش و خانواده اش رو تحمل کنم

من اصلا شوق واسه ازدواج ندارم. ولی بخاطر ترس از تنهایی تو آینده خواستگار قبول میکنم. واقعا گیر کردم ...

امیدوارم گزینه خوبی سر راهت قرار بگیره که راحت تر بتونی انتخاب کنی 🌺

من گاهی که فکر میکنم از تنهایی میترسم ولی با خودم میگم اصلا شاید زودتر از بقیه بمیرم علاقه ای هم به تشکیل خانواده و بچه دار شدن ندارم از مسئولیت ها و آزارهایی که ممکنه ببینم هم میترسم شک دارم حاضر به ازدواج بشم شک دارم روزی مرد خاصی رو ببینم و اونم منو بپسنده که حاضر بشم بخاطرش خطر کنم

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
امیدوارم گزینه خوبی سر راهت قرار بگیره که راحت تر بتونی انتخاب کنی 🌺 من گاهی که فکر میکنم از تنهای ...

متشکرم

دقیقا به یه مورد خاصی اشاره کردین که تو منم هست منم از آزارهایی که ممکنه ببینم میترسم. اما متاسفانه به همون اندازه هم از تنهایی میترسم.