2777
2789
عنوان

بی علاقگی به ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 51 پست
29.اخه چون رغبتی ندارم دنبال بهانه ام تا رد کنم    

عزیزم خوب دنبال بهونه نباش. تغییر زندگی همیشه سخته مثلا من میترسم که بچه دار بشم. ولی تو سعی کن شاید ارتباط گرفتی . ببین مجردی اونم‌وقتی مستقلی خیلی هم خوبه. ولی‌اگه بخوام باهات رک باشم بعد چهل ممکنه پشیمون بشی . ولی اون موقع شاید دیر باشه. دوستات یا خانواده یا اشناهایی که اطرافتن شاید شاید پانزده سال دیگه جایی دیگه ای باشن. هر‌چند مطمینم اون ادم مورد نظر هنوز سر‌راهت قرار نگرفته.   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خیلی جالبه افراد همفکرمو میبینم 

چون تو این مسئله بعضی از اطرافیانم بهم القا میکردن که دارم اشتباه میکنم

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
عزیزم خوب دنبال بهونه نباش. تغییر زندگی همیشه سخته مثلا من میترسم که بچه دار بشم. ولی تو سعی کن شاید ...

اره درسته اون هم هست و یکی از چیزایی که بهش فکر میکنم و ازش میترسم هم همینه.

منم دقیقا مشکل شما رو دارم منتها نه با ازدواج با بچه دار شدن خودم دوست ندارم ولی میترسم بعدا پشیمون ...

کاش میشد عواقب تصمیماتمون رو ببینیم 

میدونی عزیزم ادم به نظرم تا زمانی که به این باور نرسه که کاری که میخواد انجام بده رو از ته دل واقعا دوست داره که انجام بده نباید انجامش بده ولی متاسفانه زمان دست و پای ادمو میبنده

یک کتاب دو روز پیش خوندم به اسم کتابخانه نیمه شب واقعا عالی بود تقریبا اینطوری بود داستانش که طرف عواقب کارایی که انتخاب میکردم میدید پیشنهاد میکنم بخوانید عالی بود واقعا و جالب من که واقعا همزاد پنداری کردم باهاش

میدونی عزیزم ادم به نظرم تا زمانی که به این باور نرسه که کاری که میخواد انجام بده رو از ته دل واقعا ...

زنهار ازین عمر سبک...

یک کتاب دو روز پیش خوندم به اسم کتابخانه نیمه شب واقعا عالی بود تقریبا اینطوری بود داستانش که طرف عو ...

ممنون از معرفی حتما مطالعه میکنم موضوع جذابی داره

عزیزم من یه خورده محتاطم پس اگه اجازه بدی نگم

حدانلود میزان درآمد بگو بدونیم باهاش می شه یه زندگی مجردی اداره کرد!!

ببین اگه مستقلی و توانمند و علاقه ای هم به ازدواج نداری!!! ازدواج نکن!!  چون می افتی تو یه راهی که پردردسر و خودت اذیت می شی!!   تو ازدواج باید یه چیزی به دست بیاری و وقتی علاقه ای به این سبک زندگی نداری یه قسمتی از وجودت رو هم از دست می دی!!     

سرگردان می شی بین رفت و آمدها و مهمونی ها!!!  بین حرف های خاله زنک!!   بچه داری های طاقت فرسا!!   و فداکاری هایی که همه وظیفه ات می دونند!!   همه زحماتی که وظیفه ات می دونند!!!

یه راه بی پایان!!!!

👌🤝 حسابی قبولت دارم

مرسی عزیزم.من هیچوقت حاضر نمیشم تو یک کشور مرد سالار که برام بعنوان یک زن اصلا ارزشی قائل نیستن ازدواج کنم. خوشحالم که افرادی  هم همفکر بامن هستن و برای خودشون ارزش قائلن🙂😍

مرسی عزیزم.من هیچوقت حاضر نمیشم تو یک کشور مرد سالار که برام بعنوان یک زن اصلا ارزشی قائل نیستن ازدو ...

احسنت 👌👏

واقعا کیف کردم نظرتو خوندم معمولا تو این سایت ادم چیزای عجیبی میبینه ولی میون اون همه نظرات عجیب ادم یه همچین چیزی میبینه دلش روشن میشه و امیدوار میشه.❤شما واقعا خانم باهوش و روشن فکری هستین