2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرمو از اولش گذاشتم تو تخت خودش ولی تختشو آورده بودیم اتاق خودمون.

اینکه حساب نیس خب بیشتر بچه هااز اول تو گهواره ان من دخترم ده ماهشه هنوز نشده جداش کنم چون نمیشه شیر شبش قطع کنم  بستگی ب بچه داره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی نی سایتیا ک اعتقاد دارن نهاایتااا تا ۶ ماهگی بچه اتاقش جدا بشه

اما من یکی یروز بچه دار شدم میترسم، یهو تو خواب آب دهنش میپره گلوش، یهو رو شکم میخابه خدایی نکرده خفه میشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

من همیشه میزارم کنار خودم رو تشک میخوابیم تازه هم یاد گرفته نصفه شبی تشک خودشو ول میکنه میاد پیش م میخوابه هی غلت میخوره از تشک خودش به من از واسه من به خودش

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

من دختر اولمو بعد از این که از شیر گرفتم  دوسالگی یکی دو ماه بعد جاشو هم جدا کردم ولی دختر کوچیکم شرایط خاصی براش پیش اومد که تا حدود سه سالگی خودم میرفتم توی اتاق اونا کنار تختش روی زمین میخوابیدم تا مشکلش حل شد . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سنش چقدره؟

2 سالو 8 ماه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم