2777
2789
پسر من ۵ سالشه تو اتاق خودمون میخوابه رو تخت خودش میخوام بعد زایمانم بیایم رو زمین تو پذیرایی بخواب ...

الان آخرای ماه ۴ هست یعنی ده روز دیگه میشه ۵ ماهه زوده؟

اینکه حساب نیس خب بیشتر بچه هااز اول تو گهواره ان من دخترم ده ماهشه هنوز نشده جداش کنم چون نمیشه شیر ...

درسته ولی از اولش خیلی نزدیک به خودم نبود.تخت ما این سر اتاق بود و پسرم اون سر.قبل از شیر گرفتن زوده جدا کنی اتاقش رو.من که پسرم هر ساعت یبار شایدم بیشتر شیر میخواست.

ندهم به جهان ذره ای از فکر تو را....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من ۵ سالشه تو اتاق خودمون میخوابه رو تخت خودش میخوام بعد زایمانم بیایم رو زمین تو پذیرایی بخواب ...

من از رو زمین خوابیدن خسته شدم کمر درد میشم رو زمین 

من برای مراقبت از یلدا از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبیه گهواره تو اینه که کاملا متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و بیاکه اونجا کلی پدر و مادر دیگه هم هستن.

https://gahvare.net/i/6093ed70bc0ce

من همیشه میزارم کنار خودم رو تشک میخوابیم تازه هم یاد گرفته نصفه شبی تشک خودشو ول میکنه میاد پیش م م ...

ببخشبد اما اشتباهه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ب نظرم یا شش ماه یا یک سال و نیم ما شرایطمون جور نبود برا شش ماه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من از رو زمین خوابیدن خسته شدم کمر درد میشم رو زمین 

منم الان که اصلا نمیتونم رو زمین بخوابم.حتی رو تخت هم به سختی میخوابم ولی بعد مجبورم دیگه چون جا نمیشیم.درسته پسرم رو تخت خودشه ولی بازم ۳ نفری رو تخت جامون تنگ میشه

ببخشبد اما اشتباهه

اخه نمیتونم جدا بخوابم ازش دوس دارم پیش خودم بخوابه اصلا نمیتونم فکر کنم تو یه اتاق دیگه بخوابه اخه هم کوچیکه گریه اینا میکنه پامیشه مثلا برا دستشویی اینا بخواد بره باید باشم پیشش خب 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
منم الان که اصلا نمیتونم رو زمین بخوابم.حتی رو تخت هم به سختی میخوابم ولی بعد مجبورم دیگه چون جا نمی ...

اره اولش که مجبوری 

منم مجبور شدم

تازه من جاشو همیشه دورتر از خودم میذارم یکم که خابالو بودم بهش نخورم

اخه نمیتونم جدا بخوابم ازش دوس دارم پیش خودم بخوابه اصلا نمیتونم فکر کنم تو یه اتاق دیگه بخوابه اخه ...

خب وابستگی اصلا خوب نیس ...فردا هم شخصیت همین میشه سی درصد شخصیت بچه ها تو سه سال اوله