2821
2789
قربونت عزیزممم  من مطمئنم حتما تگم میکنی تا آخر تابستون😍😍😍😍  من به هرکی گفتم باردار ...

عزیزی خانومی ،ان شاءالله ، نفست حق باشه ، به امید خداا، 

کاربری قبلی ترکید 😂 🙏اللّهم عَجّل الولیک الفَرَج🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من چی؟ کی باردار میشم 

من از طرف خدا که نیومدم توکل کن بارداریتو بسپار به حضرت زینب و حضرت فاطمه به نیت شون هم اسم انتخاب کن

ایران من الهی ظالم دست از سر تو بردارد میگن صبر خدا 40 ساله این ظلم از 40 سال گذشت

حس ششم از طرف خدا اومده   من بهت میگم تو خیلی خیلی خوشبخت میشی جوری که بجز صورتت دلت هم بخنده ...

میشه بهم بگی که اون پسر برمیگرده یا نه

رابطش با دخترای اطرافش چی میشع

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
@هعوف   ‍ ‍

دستت طلا

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

وای من دیر اومدم برا منم بگیر

رو چشمم ، فدات خوشگلم ، یعنی میشه یه روز بیام اینجا تاپیک بزنم ، ذوق کنممم از خوشحاالی بگم دوقلو بار ...

آمینننننننن😂😍😍😍😍😍 وقت نکنی موهاتو شونه کنی از شبطونیشون 😌😌